Endelig auksjon!

Nå kan både gud og hvermann legge inn sine duppeditter for salg på DinSide Auksjon. For første gang i Norge!

Auksjonssystemet Ebay har hatt enorm suksess i USA. Her kan du finne alt fra baseballkort til husbåter. Her kan både bedrifter og privatpersoner legge inn varer og varepartier for salg, og alle kan by og få tilslag på varene. Og nå er dette konseptet endelig også i Norge. DinSide starter i samarbeid med SOL Norges største auksjonshus på nettet. Det er åpent for alle og helt gratis!

Det som er lov

Auksjonarius Tore André Godager skal holde brukerne i ørene...
Auksjonarius Tore André Godager skal holde brukerne i ørene... Vis mer

Alt kan selges på auksjonen. Både varer og tjenester. Den ene men viktige begrensningen er at varen/tjenesten må være lovlig å omsette og lovlig eid. Du kan altså ikke selge bilen til kompisen din uten at han går med på det. Du skal heller ikke kunne finne ulovlige varer på auksjonen.

DinSide Auksjon kan selvfølgelig ikke gardere seg mot at brukere legger inn ulovlige varer. Det de imidlertid kan love er at auksjonarius Tore André Godager vil overvåke all handel som foregår på auksjonen. Useriøse aktører vil bli fjernet, og ulovlig handel vil politianmeldes.

Hvorfor handle på auksjon?

Det er enkelt å argumentere for hvorfor du bør selge på auksjon fremfor rubrikkannonser eller butikk. På en auksjon vil du kunne oppnå høyere pris enn gjennom annonser og butikksalg fordi kjøpere vil by det de mener produktet er verdt. Setter du en prislapp kan du risikere at en kjøper egentlig ville betalt mye mer for produktet enn du trodde, og det taper du selvfølgelig på.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men hvorfor skal du da handle på auksjon? Selvfølgelig for at det her vil dukke opp ting du ikke kan finne andre steder. For eksempel kan DinSide Auksjon i dag skilte med et signert maleri av Bjørn Dæhlie og et unikt Star Wars spill som ikke kan kjøpes andre steder i Norge. Og hvem vet hva annet spennende som kan dukke opp?

Men det er ikke bare for å finne spesielle ting du bør handle på auksjon. Det er også mulig å finne akkurat den kommoden eller den barnesykkelen du trenger, men ikke har lyst til å kjøpe nytt.

Kjøreregler

1. Det er forbudt å auksjonere bort tyverigods, porno, piratkopier , eller andre varer som bryter med norsk lov.
Slike varer vil bli fjernet straks de blir oppdaget, og selgeren risikerer både utestengelse og politianmeldelse.

2. DinSide Auksjon forbeholder seg retten til å kaste ut misbrukere.
For at DinSide Auksjon skal være en hyggelig markedsplass for alle parter, vil
misbruk og annen uønsket oppførsel føre til utestengelse.

3. Dine bud er bindene
Før du legger inn dine bud, kan det være lurt å ta kontakt med selgeren dersom det er noe du lurer på. Straks du har avgitt et bud -er dette bindene. Velger du å gå ifra ditt bud, risikerer du at selgeren gir deg negativ tilbakemelding og at auksjonarius stenger deg ute fra fremtidige auksjoner.

4. Frakt og betaling
DinSide Auksjon er ikke involvert i frakt og betaling av varer. Dette avtales mellom kjøper og selger.

5. Feil og mangler
DinSide Auksjon selger ikke selv gjenstander. Oppdager du feil eller mangler på det du har kjøpt, må du ta kontakt med selgeren direkte. I henhold til norsk lov kan du kreve heving av kjøpet eller at selgeren skal rette mangelen, dersom du ikke visste om mangelen på forhånd.

6. Vi er på Din Side
Er det noe du lurer på eller trenger du hjelp, ta kontakt med vår auksjonarius. DinSide Auksjon skal være et handelssamfunn hvor folk kan stole på hverandre, ha det gøy, samt gjøre et kupp. Vi setter pris på forslag og tilbakemeldinger. Bli med å gjør dette til Norges beste handelssted på nett !!!

Lurer du på mer om DinSide Auksjon kan du klikke på følgende linker:

Generell informasjon

Auksjonsregler

Spørsmål og svar for kjøpere

Spørsmål og svar for selgere

Veiledning til DinSide Auksjon

Frakt og betaling