En verden av gull

En verden av gull

>> Tilbake til hovedsaken

Publisert
Sist oppdatert


Gull rett i dass

Dette fancy russiske luksustoalettet er dekket av gull, og skal ifølge nettstedet Bornrich være utstyr med det de kaller et digitalt kontrollsystem. Prislappen på denne gullbelagte doskålen ligger på ikke så beskjedne 250.000 euro, noe som tilsvarer over 2 millioner kroner med dagens kurs.

Les mer om doen på Dingz.noKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

En verden av gull
Mackbook med gull og diamanter

Apple er kjent for stilig design, og med denne modellen går de fra minimalistisk hvitt til eksklusivt gull. Gold Plated MacBook Pro er dekket av 24 karate gull, med den velkjente eplelogoen dekket av diamanter. Prisen på herligheten er drøyt 50.000 kr for versjonen med gull og diamanter, og ca. 30.000 kroner for versjonen med gull, men uten diamanter i eplelogoen, i følge nettstedet Bornrich.

Les mer om denne gullbelagte skjønnheten på DinSide


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

En verden av gull
Mer gull fra Apple

Har du allerede skaffet deg gull-MacBooken, er det på tide å få deg en matchende iPod. Denne skinnende modellen består av en iPod Classic 160GB. Foreløpig er det ikke oppgitt noen pris for den lekre musikkspilleren.


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

En verden av gull
Kjærlighet av gull

Se nøye på denne kjærligheten. Den inneholder nemlig små flak av 24 karats gull. Den lille 28 grams kjærligheten skal visstnok smake champagne. Og selv om den er veldig mye dyrere enn de fleste andre kjærligheter, burde ikke prisen være altfor avskrekkende, i forhold til mange av de andre produktene vi har presentert. Du kan bestille kjærligheten gjennom nettbutikken Edible.com, og koster 45 kroner stykket.

Kjærligheten fra Edible er riktignok ikke det mest spesielle selskapet tilbyr på sine nettsider. Som DinSide har skrevet tidligere, kan du få tak i både sjokoladeglasserte skorpioner og slangevodka fra selskapets nettsider.


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

En verden av gull
Verdens dyreste fjernkontroll?

Danske Lantic Systems står bak denne svært så eksklusive fjernkontrollen. De færreste av oss har vel bruk for en fjernkontroll til 300.000 kroner (55.000 amerikanske dolar), men det er en grunn til at denne runde dingsen koster flesk. Den er nemlig dekket av 24 karat gull.

Heldigvis trenger du bare en av disse, den kan nemlig kontrollere det meste av elektroniske apparater, alt fra å åpne garasjen til å skru på TV-en.

Lantic Systems regner med å ha fjernkontrollen klar for salg til julehandelen i desember. Men det spørs om den kommer til å ligge under mange norske juletrær i år.

Les mer på Dinz.no


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

En verden av gull
Gyllen vodkaflaske

Donald Trump har denne gangen satt sitt etternavn og varemerke på en svært så eksklusiv vodkaflaske. Og selv om annonsen skryter av innholdet, er det flasken som er bemerkelsesverdig. Den er nemlig dekket med 24 karat gull!

Flasken vil bli vist fram på rikmannsmessen Millionaire Fair i Moskva 22. november. En tidligere og ikke så luksuriøs versjon av vodkamerket har vært i salg i USA siden i fjor høst.Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

En verden av gull
Cognacglass med gullbunn

Dette svenske cognacglasset er formet av Ingegerd Råman og håndblåst på Skrufs Glasbruk i Sverige. Glasset har et varmepunkt av gull. Prisen er heller ikke bare for millionærer, to glass med gullbunn koster 358 kr.

Glassene kan kjøpes her


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

En verden av gull
Svelg din rikdom

Tobiias Wong har designet noe så spesielt som gullpiller. Kapslene er dyppet i gull, og inneholder 24 karats bladgull. Designeren selv sier han har som mål å forandre hverdagsprodukter til må-ha-produkter. Så spørs det om du blir særlig frisk av disse pillene da. Tre piller koster 425 amerikanske dollar, noe som tilsvarer litt over 2.300 kr.

Les mer om pillene her.Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

En verden av gull
Likør med gullblader

Goldschläger er en sveisisk kanelsnaps. Det spesielle med denne drikken er ikke smaken, men gullbladene som så vidt er synlige i flasken. Riktignok er det bare en ubetydelig mengde gull i flasken.

Les mer her


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer