En smart amerikansk agent

Vareagenter er siste skrik på internett. Bottomdollar er en av de beste.

Vi har tidligere skrevet om internettagenter som søker gjennom en rekke forskjellige nettbutikker og henter opp varer og priser etter dine spesifikasjoner. Du slipper å surfe og lete selv - agenten finner det billigste tilbudet for deg på noen sekunder.

En smart amerikansk agent

Bottomdollar er en slik agent. Den har ikke noe eget nettsted, men holder i likhet med Junglee til på andres sider. Bottomdollar kan du for eksempel finne på www.internetshopper.com. Du kan velge mellom elleve forskjellige varekategorier, som musikk, leker, videoer. Så skrive du inn et stikkord, og agenten søker rundt for deg.

I likhet med de fleste andre vareagenter, søker Bottomdollar bare i et begrenset antall butikker. Det er derfor stort sett bare én eller to butikker som kommer opp på listen når man søker etter leker. For videoer står det litt bedre til. Her kan man få opp seks-syv forskjellige nettsteder filmene er funnet på.

USA har i det store og hele mer et mer utviklet internettmarked enn det norske (DinSide er et unntak - noen av våre applikasjoner har ingen amerikanske nettsteder maken til). Derfor er det ikke unaturlig at mange av disse agentene peker mot amerikanske internettbutikker. Noen av dem kan nordmenn bruke, andre ikke.

Sjekk dette før du begynner å fylle handlekurven, og unngå forbannelse og frustrasjoner.

Artikkelen fortsetter under annonsen