En kjappis redder forholdet

Dobbeltsengen behøver ikke at være det eneste stedet du dyrker elskov, og det trenger ikke skje når du stuper til sengs. Ta heller en kjappis.

’’Quickies’’ heter den nye boka til den amerikanske sex-guruen Tracey Cox. Undertittelen er ’’Sex for Busy People’’.

- Jeg har prøvd å gjøre forslagene i denne boken effektive, både med hensyn til innsats og tidsforbruk, sier Cox. Og det lyder nok svært amerikansk og rasjonelt, men ideen kan likevel virke pirrende for par som har sex av ren rutine, skriver danske Ekstrabladet.

Tracey Cox mener at sex kan dyrkes alle steder hvor man kan unngå nysgjerrige blikk. Boken henvender seg primært til par som har tilbakelagt den første forelskelsen.

- En kjappis redder sexlivet, fordi den gjenskaper de elementene, som har en tendens til å forsvinne, når kjærligheden sparker av seg de høyhælte skoene og erstattes med fotformsko. Kjapp og skjult sex er sex slik det opplevdes i begynnelsen av forholdet, skriver hun i boken sin.

Hun får støtte fra den svenske sexologen Helena Cewers, som også slår et slag for en kjappis

- En spontan greie trenger ikke å ta mer enn ti minutter, og for mange kan dette være redningen for et sexliv, sier Cewers til Expressen.

Heis-sex
Tracey Cox gjennomgår en lang rekke steder hvor det kan dyrkes sex i en fei, og det er tilsynelatende ingen ende på mulighetene, selv om noen av stedene hun foreslår krever gode nerver.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Biblioteket er et eksempel. Gjem dere bak en av de innerste bokreolene og la det stå til.

Eller i heisen Tracey Cox foreslår en stående stilling, så den ene kan holde fingeren på dørlukkeren. Og unngå for alt i verden alarmknappen. Er det overvåkningskamera i heisen, er det smart å henge en klut over den innen dere river dere løs.

På kjøkkenbordet
I fellesvaskeriet er samleie sjelden en mulighet, men litt kos med hverandre skader ikke.

Også i hjemmet finnes det muligheter, som sjelden gripes. I entreen mens man venter på taxien, som skal kjøre dere på kino. Fem minutter før gjestenes ankomst til en fest. På kjøkkenbordet etter frokosten. Mer morgensex er faktisk noe flere eksperter anbefaler.

Tracey Cox understreker at sex på den måten blir en større del av livet, og mye sex vil ha mer. En utvikling, som neppe vil ha mange motstandere.

Tracey Cox har også 7 gode tips som kan gi futt i sexlivet ditt.

 

Mozon.no, 09.08.2006