En kjapp en med støvsugeren

Med støvsugeren som hjelp kan du få orgasme på ti sekunder. En frustrert frue står bak ideen.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.comVis mer

Er du mann, har du kanskje allerede utforsket støvsugeren på andre områder enn rengjøring. Men nå er det kvinnenes tur!

En amerikansk trebarnsmor har nemlig funnet opp et sex-leketøy som kobles til støvsugeren og som skal kunne gi deg orgasme på ti sekunder.

Innretningen virker ved at den konsentrerer lufta og skaper en hurtig og mild luftstrøm, ifølge den engelske avisa The Sun.

Får du ikke orgasme? Slik når du klimaks:

Frustrert frue
Oppfinneren Joanne Drysdale hevder den kan gi deg orgasmer på rekke og rad. Herlighetene varer fra et minutt til en time, og det uten at støvsugerinnretningen engang berører huden din.

Sex-leketøyet er laget i en kombinasjon av ren frustrasjon og flaks. Den 49 år gamle verktøymakeren hadde nemlig ikke hatt sex på 15 år da hun fikk en aha-opplevelse under den daglige rengjøringa.

Les også: Kvinner saboterer eget sex-liv:

En gummibit hadde satt seg fast i støvsugerrøret og roterte forsiktig rundt i luftstrømmen. Da Drysdale prøvde å fjerne den, kjente hun også en myk stimulering på fingertuppene.

- Etter mange timer kom jeg opp med prototypen. Den første gangen jeg prøvde den, fikk jeg orgasme etter ti sekunder. Det var da jeg skjønte at jeg var på sporet av noe som kanskje kunne gi glede til alle kvinner, forteller hun til The Sun.

Støvsuger i senga
Cecilie Kjensli, sexpirator og redaktør for nettstedet Cpunktet.no, har også testet ut støvsugerens hemmeligheter i sin ungdom.

- Det var jo ikke uvanlig at gutta slapp snurrebassen oppi støvsugeren på fest. Funka det for dem, funka det kanskje for jenter også, tenkte jeg.

Les også: Guttas vanligste sex-tabber:

Den nye oppfinnelsen er Kjensli imidlertid ikke helt overbevist over. Hun forklarer at du stikker klitoris ned i sprekken på munnstykket, som et slags myntinnkast.

- Klitoris vil da blafre i vinden, i motsetning til med en vanlig støvsuger som bare vil suge seg fast. Men det blir litt trekkfullt og kaldt, så om du kommer på to minutter er jeg litt usikker på, sier sexpiratoren.

- Jeg ville uansett heller gått for en god vibrator enn en støvsuger i senga, konkluderer Kjensli.

Nordmenn er på vibratortoppen. Les mer her: