<B>RAAAABATT:</B> KupongPris er navnet på en gratis iPhone app som samler rabatter fra diverse norske nettbutikker på ett og samme sted.
RAAAABATT: KupongPris er navnet på en gratis iPhone app som samler rabatter fra diverse norske nettbutikker på ett og samme sted.Vis mer

En haug rabatter på samme sted

iPhone-app som samler istedenfor å splitte.

Du er ikke alene om å ha handlet én gang fra visse norske nettbutikker, før du i løpet av en måned eller to har mottatt tre og et halvt kilo med rabattkuponger som i større eller mindre grad lokker deg tilbake igjen for å ta enda en kikk på utvalget.

Disse rabattkodene er ikke, som ingen forhåpentligvis lenger tror, en slags hemmelig gavepakning til akkurat deg. De er lokkemat, men lokkemat som ingen tar skade av.

Nå har det kommet en iPhone app som har som mål å samle rabattkodene som gjerne følger med slike rabattkuponger.

Enkel i bruk

Den er norsk, gratis, og relativt fersk i Apples App Store.

KupongPris kunne ikke vært enklere i bruk. Første vinduet du får opp inneholder de sist ankomne rabattkupongene, og ett klikk seinere er du ved nettadressen som tar deg til den aktuelle nettbutikken.

TI KUPONGER: Akkurat nå er det ti aktive rabattkupong-kampanjer tilgjengelig i KupongPris-appen.
TI KUPONGER: Akkurat nå er det ti aktive rabattkupong-kampanjer tilgjengelig i KupongPris-appen. Vis mer


Enn så lenge er ikke lenkene til nettbutikkene klikkbare, men de er enkle å huske (en fast nettadresse pluss et tall) og derfor ingen vesentlig mental utfordring for de fleste av oss. Utvikler Christian Berg forteller DinSide.no at klikkbare lenker er på vei, men at de i utgangspunktet bare vil gjelde for iPad-versjonen.

Det skal også bli mulig å kopiere rabattkoden i framtidige oppdateringer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Foreløpig beskjedent

Rabattkupongene er også sortert i fire underkategorier (mote, data, reise, annet), og selv om utvalget vil variere alt etter hvor mange nettbutikker som kjører rabattkampanjer, var det relativt stusselig i for eksempel datakategorien da DinSide.no sjekket (4. april 2011).

Her talte vi to aktive rabattkuponger, og én med gyldighetsstatus "utgått/usikkert".

Reisekategorien har i skrivende stund også to rabattkuponger, mens "mote" inneholder tre pågående kampanjer, og to utgåtte eller usikre.

Avhenger av nettbutikkene

Christian Berg sier til DinSide.no at KupongPris vil oppdateres relativt ofte, men at alt naturlig nok avhenger av hvor ofte kjedene deler ut rabatter:

- Allerede 10 dager før den var ble tilgjengelig ble appen nesten oppdatert daglig. Det gjelder også for etter at den ble tilgjengelig i App Store. Dette er jo også avhengig av tilgjengeligheten på rabatter/tilbud fra nettbutikkene.

KupongPris kan lastes ned fra App Store her.