En flørt i kikkerten?

Blir det noe flørt og romantikk på deg i helgen, mon tro? Her er fredagens kjærlighets-horoskop:

Er du ivrig etter å vite hva helgen har å by på når det kommer til flørt, romantikk og kjærlighet? Hvorfor pine deg selv med å vente i spenning, når stjernene kan gi deg svaret? Her er fredagens kjærlighets-horoskop:

Eller hva med å teste forholdet? Tar han kjærligheten for gitt? Test her:

Væren 21. mars - 19. april. Tiden er inne for å handle! Særlig når det kommer til ”dette er så vilt at det kommer kanskje til å fungere”-ideen din. Begynn å gjøre litt research. Hvem vet? Kanskje det er nettopp dette du lenge har gått og ventet på?

Tyren 20. april - 20. mai. Vennskap (og romantikk?) kan oppstå hos de mest utenkelige personene og på de merkeligste stedene, så lenge du gir det en sjanse. Så slutt å være så streng med deg selv om og sette så høye krav. Planlagt kjærlighet er kjedelig!

Tvillingene 21. mai - 21. juni. Akkurat nå må du fokusere på det store bildet. La kollegene dine ta hånd om de små detaljene. Det du bidrar med i gjengen er ditt underlige tidsperspektiv, med et skarpt øye for detaljer og ditt rike følelsesregister. Denne helgen kan du finne en som matcher deg!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Krepsen 22. juni - 22. juli. Å stange hoder med noen med autoritet tilfredsstiller deg kanskje på nåværende tidspunkt, men det er en enklere måte å komme frem til en løsning. Finn en likesinnet konspirator, legg hodene deres sammen og kom frem til en løsning. Dagens kjærlighets-tips: Like barn leker best!

Løven 23. juli - 22. august. Bruk intelligensen din for alt det er verdt. Noen føler seg veldig tiltrukket av din blendende dyktighet og intellektuelle stimulans. Alt du behøver å gjøre for å tiltrekke deg kjærlighet, er å være deg selv, og si hva du på hjertet.

Jomfru 23. august - 22. september. Pass på at all forarbeid er i boks, før du lanserer dine nye planer. Det skader heller ikke å ha et par reserveplaner på lager. Det er ikke sikkert du trenger dem, men bare det å ha dem i bakhånd vil gjøre deg mindre stresset. Fredagens kjærlighets-tips: Tenk mindre på jobb og mer på romantikk!

Astrologi handler også om drømmer. Dette betyr de vanligste drømmene dine:

Vekten 23. september - 22. oktober. Tiden er inne for å hylle og dele din varme og åpenhjertelige personlighet med så mange mennesker som mulig. Og aksepter alle invitasjoner som kommer din vei. Nå er det bare å slippe seg løs!

Skorpionen 23. oktober - 21. november. Stjernene sier at du må ta en sjanse. Når alt kommer til alt, hva er det du har for vane å angre på her i livet? Ting du har gjort, eller ikke har gjort? Selv om ting ikke går helt som planlagt, er dette tidspunktet for å ta neste skritt.

Skytten 22. november - 21. desember. Føles det som du har uteglemt en viktig faktor i dine siste beregninger? Ikke noe problem. Du må ta en liten sjanse nå og da, for å lære noe nytt. Det er jo bare å riste det av seg og komme seg på veien igjen. Kjærlighets-tipset: Nye mennesker gir nye muligheter?

Steinbukken 22. desember - 19. januar. Når livet ditt er bedre på grunn av en annen person, så må du la vedkommende få vite det. De klarer sikkert å føle hva du mener, men det hadde vært hyggelig om du fortalte dem direkte. Åpner du døren for mer hengivenhet og varme, vil du se at dette vil utvikle seg.

Vannmannen 20. januar - 18. februar. Forsvar deg selv hvis du føler at noen behandler deg på en urettferdig måte. Det beste er likevel å ta slik oppførsel med en klype salt. For etterpå er det opp til deg å lage spillereglene for hva slags oppførsel du forventer deg. Fredagens tips: Ta det rolig og la kjærligheten finne deg!

Fiskene 19. februar - 20. mars. Kom i så god fysisk form som mulig. Du må være helt på topp for å klare å håndtere all den fantastiske energien som kommer din vei. Du ønsker virkelig å være til stede i alle de fine øyeblikkene du snart vil oppleve.

Les også: Slik krangler stjernetegnene

Kilde: iVillage.