En date i det fri

Er du lei av å date inne på restaurant eller kino? Hva med å utnytte det lille som er igjen av sommeren og gå på date utendørs?

Du har garantert hørt uttrykket: Love is in the air. Og helt alvorlig, å være ute sammen med noen kan virkelig forsterke lidenskapen. Her gir vi deg noen tips på hva du og daten kan gjøre ute:

1. Dristig i dyreparken
Dyreparken er en fin arena for god underholdning, hvor praten vil gå av seg selv og dere kan skravle og le så høyt dere bare vil. I tillegg unngår dere nervøsiteten knyttet til det å sitte ovenfor hverandre på en middag.

2. Ut og plukk
Finn en gård hvor dere kan plukke bær. Eller nå som det er soppsesong kan du dra med daten ut i skogen. Dette er en fin aktivitet der dere faktisk gjør noe sammen.

3. En god gjerning
Det er alltid en frivillig organisasjon som trenger din tid og din hjelp. Det kan være alt fra å gå tur med hunder, til å snakke med eldre og vaske andres hjem. Finn ut hva daten ditt sitt hjerte virkelig brenner for!

4. Fart og spenning
Hent fram barnet i dere selv og dra på en fornøyelsespark! En tidligere studie viser at det er mer sannsynlig at par som gjør småfarlige ting sammen forelsker seg i hverandre, ifølge Leil Lowndes som har skrevet boken Updating! How To Date Out of Your League.

5. Gå på skattejakt
Gå på et utendørs marked eller et loppemarket. Dette kan dere bruke en hel dag på, og i tillegg er det gratis. Her kan du lære mer om daten din sin smak for møbler og design og vedkommendes hobbyer og interesser.

6. Med vind i seilet
Når du seiler, vil den milde vuggingen stimulere enkelte sensorer i den indre delen av øret. Disse forbindes direkte til hjernens lystsenter, og dere vil begge få en delt følelse av velbefinnende, forklarer David B. Givens, forfatter av The Nonverbal Dictionary.

7. Date på hundejordet
Sjekk om daten din er interessert i og/eller takler hunder. I slike omstendigheter kommer dere heller ikke å gå tom for ord. Og selv om ingen av dere eier en hund, kan dere fremdeles ha det gøy sammen ved å se på hundene.

8. Utendørs konsert
Det er fremdeles lange dager, forholdsvis varmt vær og det er fortsatt mulig å gå på en utendørs konsert. Selv om musikken ikke er helt lik smaken deres, kan dere fremdeles oppleve å bonde i den store mengden. Musikk får ofte mennesker til å føle seg mer knyttet til hverandre. Og med en flaske vin kan dere doble den sensuelle følelsen.

9.I full galopp
Dere trenger ikke være utstyrt med rideutstyr fra topp til tå for å begi dere ut på en ridetur. Utsikten fra toppen av en hesterygg er noe dere vil huske lenge. Og kanskje det beste av alt, dere trenger ikke galoppere heller! Det kan være like moro med en lat tur med lite trav.

10.Ut på elva
Er dere i nærheten av en elv, er det bare å kaste på seg to livredningsvester, ta med den oppblåsbare båten og flyte nedover elven. Det blir ekstra intimt i slike rene og romantiske omgivelser.

11.Piknik i naturen
Planlegg å være ute hele dagen og pakk med en lunsjbag. Eller hva med å være enda mer spontan? Glem lunsjbagen og finn et måltid på egenhånd. Gå til et lokalt marked, eller til en gård i nærheten og kjøp noen ferske tomater, basilikum, tunfisk og brød og vips har dere en perfekt piknik! Å være spontan sammen vil virkelig sette følelsene i sving!

Ønsker du å gjøre noe av dette, men mangler en date? Her finner du drømmannen!

 

Kilde: Happenmagazine

 

Mozon.no, 07.09.2006