Elipsemaskinen

Det hele startet da min kone skulle kjøpe en elipsemaskin i bergensregionen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun fant en modell hun likte i en forretning på Sotra. De hadde kun en demonstrasjonsmodell inne, og fortalte at de andre butikkene i området hadde sendt sine modeller til nyåpningen i Åsane.

Det vil si de hadde en igjen i Fana. Vi tok kontakt og reiste opp dit for å kjøpe denne. Da vi kom frem fomlet de for å finne maskinen.

Vi ble også litt forbauset over at pakken var åpnet og så medtatt ut, med teip over det hele. Ekspeditøren svarte hyggelig at det var bare for å sjekke at alle delene var med!!!!!

Javel vi gikk 5-på. Når vidunderet skulle monteres sammen manglet samtlige skruer, computeren, en rørdel og diverse småtterier (vi var blitt utsatt for blank løgn).

Vi reiste atter en gang til Fana. De skulle så prøve(!) å få tak i de manglende delene da de ikke kunne gi oss noen av modellene som var sendt til Åsane, da disse var fredet og forbeholdt nye kunder (les:penger inn). Det var heller ingen beklagelse å få.

En løsning skulle vere i havn innen en ukes tid. To uker senere var delene fremdeles ikke kommet. Da skyldte de på at de ikke viste forsendelsesnr. og skulle ordne opp. Etter to nye dager fikk vi beskjed om at varene var kommet, og det var bare å komme å hente dem. Vi møtte opp men ekspeditøren visste selfølgelig ingenting.

Til slutt dukket pakken opp. Vi åpnet den på stedet (klok av skade) joda ganske riktig, computeren hadde fått hard medfart og skruene - dem som var med (i en zip-lås pose) var godt brukte og skadet. Vi uttrykte vår klare misnøye, da plutselig gikk ekspeditøren og fant computeren fra den første forsendelsen!!!!, som var brukt men ok. (hvor i himmelens navn kom denne fra??)

Dette fikk begeret til å flyte over, og etter mye om og men kunne vi kjøre til Åsane for å hente en uåpnet modell. Vi tok umiddelbart affere og dro avsted (da er det lov å forvente at vår utkårede maskin blir funnet frem og gjort klar? Vi kontaktet navngitt person som ba oss om å møte ham på baksiden ved noen kontainere.

Vi kjørte rundt hjørnet,... og der var ingen, og ikke kom det noen heller. Etter en tid klarte undertegnede å ta seg inn bakveien og kontakte to andre representanter som hverken fant vår kontaktperson eller nøklene til containerene. Etter ca 30 min og mye frem og tilbake, kom en av de andre representantene med et nøkkelsett. En stund så det ut som at ingen av nøklene passet( # & ¤ % " = `§ )! men vi fikk åpnet til slutt og historien fikk en lykkelig ende :)

Eg tør ikke engang tenke på hva som kan møte oss om vi en gang i fremtiden skulle få noe som helst problem med vår dyrbare elipsemaskin.

Til alle dere som skal ha sportsutstyr - gå for all del et annet sted.

Med hilsen en som for en tid tilbake fikk et gavekort fra sportsforretningen med alle de problemer det skulle medføre, og burde ta lærdom og ikke på ny kontakte en kjede full av innkompetanse...