Elektrofili for teknofobe jenter

Denne uken arrangerer elektrokjeden Expert messe i Oslo spektrum for de som liker å trykke på knapper som er forbundet med elektrisk kraft, på en eller annen måte. Og for å være ekstra snille med det svake kjønn, arrangerer de en egen jentetime.

I stedet for å hisse seg opp over at Expert tror jenter trenger litt ekstra rom og tid på en messe stappfull av tekniske duppedingser og gadgets, kan du ta turen til Elektrofil på Oslo City søndag formiddag. Svelg en halv kamel og bare glede deg over luksusen av mindre køståing og gode tilbud.

Jentetimen søndag 26. juni fra 11 til 12 er ifølge arrangøren myntet på de elektrofile jentene som lar seg dytte til siden av de brautende mennene, men kan nok også godt brukes av de teknofobe. Grunnen? Det kommer rett og slett til å være mer plass - og utstillerne vil ha mer tid til hver enkelt besøkende.

- Vi vil gi jentene frihet til å klå, spørre og prøve det nyeste nye i fred i den første åpningstimen søndag, sier kommunikasjonsdirektør Trond Bentestuen i Expert.

Bakgrunnen for Jentetimen, er enkel:

- I butikker og messer har vi gang på gang sett det samme: Elektrofile jenter som presses til side av gutter og menn som i ustyrlig glede og iver over å få prøve det siste innen gadgets, glemmer alle gentlemannstakter. I år får de sin egen time blant en masse spennende nyheter, sier Bentestuen.

Liker også gadgets

Ifølge en undersøkelse av Infact brer elektrofilien seg også blant kvinner. En av fem er svært opptatt av tekniske dingser og duppeditter, eller gadgets, på godt engelsk.

På messen kan en se og prøve en rekke nyheter, blant annet spillmaskinene PlayStation Portable og Microsofts nye XBOX 360, samt en rekke nye mobiltelefoner fra Nokia og SonyEricsson.

Elektrofil arrangeres av Expert, 21. - 26. juni i Oslo Spektrum.

Trykk her for å se hvilken flatTV du bør kjøpe
Trykk her for å se bilder fra messen.
Dubbeditter og andre snuppedingser: Gadgets for henne på nett.