Dyrere hos World Online

World Online halverte prisen fra 13 øre til 6,5 øre minuttet etter en times surfing- til glede for aktive nettsurfere. Mange blir nå skuffet når tilbudet er borte.

Dessverre sier selskapets prisinformasjon på egne nettsider ingenting om at det gunstige tilbudet ble fjernet fra 1. august.

Ubehagelig overraskelse

World Online sier de har opplyst om dette i et brev til alle kundene. Flere av DinSides lesere, som har kontaktet oss, har ikke mottatt noe slikt brev.

Storsurferne, som selskapet har tjent penger på, risikerer derfor en ubehagelig overraskelse når neste regning ligger i postkassa.

- Vi har valgt å informere om de nye surfeprisene i stedet for å fokusere på det som gjaldt tidligere, sier Michael Østgaard, salg- og markedssjef i Tiscali World Online Norge.

Tjene mer

Østgaard hevder at den tidligere prisstrukturen var noe vanskelig å forstå. Han viser blant annet til at de nå opererer med samme minuttpris på dagtid som på kveldstid; 13 øre minuttet mot henholdsvis 14 og 10 øre minuttet for surfing uten abonnementsavgift.

- Dere gjør vel dette også for å tjene mer penger?

- Det kan være, sier Østgaard.

Nye tilbud

Tiscali World Onlines World Access Free-tilbud kommer i øyeblikket brukbart ut på DinSides surfekalkulator. Men tilbudet er ikke så gunstig som tidligere.

I stedet for de tidligere tilbudene, lanserte selskapet flere nye abonnementstyper fra. 1. august. Blant disse er World Maxi Surfer, som gir deg opptil seks timers surfing per dag til en fast pris av 545 kroner måneden.

Det gir en minuttpris på 8,41 øre. Dessverre kan minuttprisen bli høyere, siden World Online ikke tillater overføring av ubrukte surfeminutter for abonnementene World Super Surfer, World Mega Surfer og World Maxi Surfer.