Dynamo eller dust?

Kontorets mest effektive eller vasekoppen som somler bort brorparten av tiden på chatbuddies på MSN? Ta DinSides test og finn ut om du er den som skremmer vettet av kollegaene dine eller om du er en en hårsbredd fra å få fyken.

Svimer du gjennom arbeidsdagen? Eller legger du igjen en aura av dårlig samvittighet når du bruser inn på kontoret?
Svimer du gjennom arbeidsdagen? Eller legger du igjen en aura av dårlig samvittighet når du bruser inn på kontoret? Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du kommer på kontoret klokken kvart over ti. Du logger på PCen, og hilser på alle chatbuddiesene på MSN. På vei til kaffetrakteren legger du inn et angrep på den søte resepsjonisten og voilà, det er lunsj. Eller: Du stiller på jobb klokken kvart over sju med ferskstrøket skjorte for å få å utnytte den stille timen før de andre kollegaene dine kommer. Du sender ut fire tilbud, lager grafene til prosjektorfremvisningen på lunsjmøtet, og når den første kollegaen ankommer har du allerede kommet halveis i prosjektet som skal leveres om tre uker.

Hvilken type er du? Ta testen og finn ut om du er kontorets dynamo eller fyren/piken som er mer opptatt av de sosiale relasjonene som oppstår over sigg og kaffe, og som holder alle vennene oppdater med siste nytt på internettvitsfronten?

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


Kilde: Guardian.co.uk

Andre tester på DinSide

Test IQen din
Fortjener du høyere lønn?
Den store pysetesten
Kan du snobbekodene?
Har du A- eller B-bolig?
Test deg selv i valutageografi
Bli urban på ti minutter

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!