DVD-tips for grøss og gru

Følgende filmer inngår i Film-quizen, og anbefales varmt for DVD-fans. NB: I denne artikkelen vil du finne enkelte av svarene på film-quizen. De som ikke vil jukse bør derfor ta testen først.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

 • The Omen. Han ble født klokken 6 om morgenen, på den sjette dagen i den sjette måneden.

  Det hele starter med fødselen av Satans sønn, i menneskelig form, slik det er forkynt i Johannes Åpenbaring. Totalt tre filmer med grøss og gru.

  Pris: Samleboks med alle tre filmene - 300 kroner hos homeenter.com

 • Misery fikk en Oscar for beste skuespillerinne.

  Paul Sheldon har skriving som levebrød. Nå skriver han for å unngå å bli drept. Filmen er basert på en av Stephen Kings noveller, og viser en intens katt- og mus lek mellom to utspekulerte hjerner.

  Pris: 130 kroner hos homeenter.com

 • Den sjette sansen. Trodde du at Bruce Willis bare kunne spille actionroller? Det er feil.

  Åtte år gamle Cole Sears forfølges av en grøssende hemmelighet: Han har evner til å se gjenferd. Barnepsykologen Willis er den eneste han betror seg til. Konsekvensene setter en støkk i både terapaut og klient, antagelig også deg.

  Pris: 130 kroner hos homeenter.com

 • Alien Sigourney Weaver spiller rollen som Ripley i Ridley Scotts klassiske science-fiction grøsser. Det ble totalt fire filmer om ekle romuhyrer.

  Du får alle i en lekker DVD-boks. Pris er cirka 600 kroner.

 • Hannibal Lecter. De færreste har glemt Nattsvermeren og Hannibal. Men også den første boken om dr. Hannibal Lecter har blitt filmatisert. Dette skjedde allerede i 1986, og filmen er vel verdt å se, selv om verken Jodie Foster eller Anthony Hopkins er i rollene.

  Regissør er Michael Mann.

  Navnet på filmen finner du i selve testen:-)

  Pris: Hos dvdstrax.com får du den vanlige versjonen til 159, special edition versjonen kommer på to disker og koster 298 kroner.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!