Dusken kommer tilbake

- Den hårløse moten med glattbarbert kjønn er på vei ut. Nå vil vi ha ekte kropper med hår på, mener en dansk sexolog.

SE OGSÅ VÅR BILDESPESIAL - 12 STILLINGER DU MÅ PRØVE:

I mange år har barberhøvelen fått herje i underlivet. Og det er særlig de unge som har blitt med på moten med glattbarbert underliv.

Trodde du det bare var jenter som barberte seg? Hårløse kropper har også blitt mote blant gutta:

Men nå svinger pendelen tilbake. Og det er på høy tid, i følge den danske sexologen Joan Ørting.

- Det sterile menneske med solariumsfarge som bare lukter av såpe og parfyme, blir kjedelig i lengden. Sex er dyrisk. Og da skal det være sæd, spytt og kroppsvæsker.

- En pikk skal lukte pikk - ikke aftershave, sier Ørting til avisen Extrabladet.

Lei av barberte babes
Sexologen mener at tiden nå er ute for porno-jenter med barbert kjønnshår og silikonpupper. Ettersom barbert underliv har blitt vanlig, blir det plutselig pirrende med en krøllete trekant.

- Mange voksne menn liker godt trekanten, fordi det ikke er noe spennende når du kan se hele stasen. Alt det som er spennende ved det skjulte, forsvinner når hun er glattbarbert.

- Det er jo ikke en lekker Barbie-dukke som menn blir forelsket i. De faller for kvinner som er varme, hyggelige og interessante, mener Ørting.

Naturlig skjønnhet
Men selv om håret kommer tilbake, betyr ikke det at vi helt kan kaste barberhøvlene. For i likhet med hårene på hodet, vil det fortsatt være lov å sørge for en stuss av lengden en gang iblant.

- Man kan jo fortsatt sørge for en stuss hvis hårene er for lange eller gror ned langs innsiden av lårene. Akkurat som du får klippet håret på hodet, kan du jo sørge for litt skjønnhet nedentil.

- Men i sengen skal maskene falle, ikke tas på. For det er å bruke en maske når vi barberer oss fordi det er forventet. Det naturlige er tross alt best, og det er jo søtt med en krøllete trekant, sier Ørting.

SE OGSÅ VÅR BILDESPESIAL - 12 STILLINGER DU MÅ PRØVE: