Du blir aldri for gammel

Moroa trenger ikke være over selv om du har vokst ut av speiderdressen. Er du i tillegg lei av politisk korrekte leker? Her er dingsene for deg som fortsatt syns det er gøy å bli våt.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

De fleste gutter og jenter har en eller annen gang kost seg med vannballonger og vannpistoler. Synes du fortsatt at det er like moro – eller har du avlet fram en ny generasjon som bør trenes opp?

Via den britiske nettbutikken Firebox.com og norske Netthandelen.no har vi funnet noen aktuelle kandidater som desidert vil skape stemning, enten dere jager hverandre i bakgården eller jakter på intetanende japanske turister.

Favoritt: Vannballong-utskyter

Er du lei av at rekkevidden på vannballongene dine ikke er lenger enn kastearmen din tilsier? Da er dette desidert et godt alternativ for deg.

Med denne godbiten kombinerer du nemlig vannballongens våte fortrinn med katapultens rekkevidde for å skape deg et overtak i den forestående vannkrigen.

Fordel: Med en rekkevidde på rundt 70 meter har du antagelig tid nok til å gjemme deg for hevnen som unektelig kommer. Billig.

Ulempe: Du må ha to gode venner for å hjelpe deg.

Trykk her for å se bilde, pris og mer info om herligheten.

Fuktige fornøyelser

Er vann fortsatt gøy? (Avsluttet)
Ja(90%) 202
Vet ikke(5%) 12
Nei(5%) 11
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Dobbeltløp

Hva er vel en motstander som ypper med enkeltstråler? Med Tsunami Blaster XX kan du skyte to velrettede stråler samtidig.

Fordel: Skal ha lang rekkevidde og høyt trykk.

Ulempe: Krever batterier for å gi effekt, og de må kjøpes i tillegg.

Trykk her for å se bilde, pris og mer info om alternativ nr. 2.

"Spacestation" med to vannpistoler

Fra norske Netthandelen.no får du en oppblåsbar vannleke med to fastmonterte vannpistoler av det ordinære slaget. Det trengs sikkert for å beskytte badeflåten mot større inntrengere.

Fordel: Pistolene får vann direkte fra vannet leken er plassert i. Her går du altså aldri tom for ammunisjon, det vil si vann...

Ulempe: Du må ha svømmebasseng, eller drasse den med deg til sjøen.

Trykk her for å se bilde, pris og mer info om alternativ nr. 3.

Mest vann per "skudd"

Hva er vel en liten vannstråle mot denne herligheten. Med Waterball Launcher skyter du ut STORE vanndråper som garantert dynker og dermed tar motet fra motstanderen.

Fordel: Store dråper gir store våte områder ved treff. Den er enkel å ta med seg.

Ulempe: Kjipt utseende, og inneholder den nok vann? Siden dråpeskuddene er såpass store stiller vi oss også tvilende til rekkevidden.

Trykk her for å se bilde, pris og mer info om alternativ nr. 4.