Drømmer om sex med sjefen

Hva skjer når du kjeder deg på jobben? Her er de vanlige, men hemmelige fantasiene:

Hva gjør du når du er i et utrolig kjedelig møte på jobben? Tegner du kruseduller i notatblokken? Skriver du handleliste? Eller forestiller du deg sjefen naken?

Tenker mye på sex
Hvis du gjør det siste, er du ikke alene. Ifølge en undersøkelse foretatt av Sky TV, har omtrent halvparten av britiske arbeidere forestilt seg sjefen naken, skriver Ukeavisen Ledelse.

Samtidig innrømmer 58 prosent av mennene at de har drømt om å ha sex med en kollega. Bare 21 prosent av kvinnene har drømt om det samme.

Så hva tenker kvinner på da? Skal vi tro undersøkelsen, tenker de heller på middag, ferie og hva kollegene har på seg, enn sex. Når menn ikke tenker på sex, tenker de ofte på hva de skal se på TV.

Det er lærere og journalister som har mest sex på hjernen, mens advokater oftest lar tankene forbli på jobben. Politifolk, brannmenn, revisorer og ingeniører tenker oftest på sex med en på jobben.

Hele 57 prosent av de 4000 deltakerne hadde sex som sin favoritt-dagdrøm, og da spesielt under møter.

Brannmenn og sykepleiere
Det er ikke bare sjefen og kolleger som er i sexfantasiene våre. En annen undersøkelse som er utført av Budget Van Insurance, viser at brannmenn ofte kommer inn i kvinners fantasier. Nesten halvparten, 47 prosent, av de britiske kvinnene i undersøkelsen har drømt om sex med en brannmann. I tillegg har 28 prosent fantasert om soldater, 27 prosent om forretningsmenn og 26 prosent om leger. Også fotballspillere dukker opp i kvinners drømmer: 20 prosent har fantasert om fotballspillere.

Menn drømmer om andre yrkesgrupper enn kvinnene, og ikke overraskende er det sykepleiere som troner øverst på menns fantasiliste. Hele 54 prosent av mennene har fantasert om kvinner i hvite sykepleieruniformer, mens 44 prosent har drømt om tjenestepiker og 40 prosent har drømt om flyvertinner.

Aller nederst på kvinner rangstige, finner vi melkemannen. Menns sistevalg er kvinnelige parkeringsvakter, skriver NTB.

En tidligere undersøkelse, viser at mange jenter drømmer om sex på badet.

Blant kvinner, drømmer 23,5 prosent om å ha sex med en annen kvinne. Bare 5,3 prosent av mennene drømmer om sex med andre menn. Til gjengjeld ønsker 55 prosent av mennene om å ha trekant, mens bare 31 prosent av kvinnene drømmer om det samme.

Her kan du lese om flere fantasier:

 

Mozon.no, 24.08.2006