DNB-problemer:

DNBs banktjenester nede hele torsdag morgen

I 14:00-tida kunne DNB varsle om at tjenestene deres er delvis oppe igjen, etter å ha vært nede siden tidlig torsdag morgen.

DNB-PROBLEMER: Siden tidlig i morgen har DNb hatt store problemer med sine nett-tjenester. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
DNB-PROBLEMER: Siden tidlig i morgen har DNb hatt store problemer med sine nett-tjenester. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oppdatert 13:57: Ifølge DNB er tjenestene nå delvis oppe, men kundene vil fortsatt kunne oppleve noe ustabilitet.

Banken opplyser at de har problemer med sine nettsteder, og at det derfor ikke er mulig å logge seg inn i nettbanken. De jobber med å rette feilen.

– Vi har dessverre hatt tekniske problemer på morgenen i dag. Feilen oppsto cirka 5.30. Problemet var knyttet til maskinvare på vårt datasenter på Rennesøy, sier kommunikasjonsrådgiver Cecilie Skjennald i DNB til NTB torsdag formiddag.

Problemene var litt før klokka ti fremdeles ikke løst.

– Vi jobber for fullt med feilretting for å få nettbanken og systemene våre tilbake i drift. Vi kommer tilbake med oppdatering når vi ser at det er stabilt, sier Skjennald, som beklager ulempene dette medfører for bankens kunder.

– Vi skjønner at dette har skapt vanskeligheter for kunder som har hatt behov for å bruke tjenestene våre i dag, og beklager dette, understreker hun.

Det er ikke første gang DNB sliter med dataproblemer. Både i fjor og i år har storbanken hatt problemer med nedetid både på nettbank, mobilbank og betalingssystemet Vipps gjentatte ganger.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!