Disse vil gutta date

Har du problemer med å finne en passende jente? Her er ti jentetyper du kan lete etter.

For gutter kan kanskje jenter virke like. Men de er ikke det. Her er ti forskjellige typer du kan se etter når du leter etter en potensiell kjæreste.

Den søte
Dette er en kvinne som er positiv, tilfreds med livet og morsom å være sammen med. Hun er alltid snill og glad, og vil ikke være vanskelig å ha med å gjøre.

Den feministiske
Dette er en ekte feminist, skjønt hun er ikke en mannehater som tror at likhet betyr at alt skal være helt likt. Denne kvinnen liker nemlig menn. Hun forstår at likhet betyr at dere begge må gi og ta i forholdet.

Den seksuelle
Denne kvinnen elsker menn og elsker sex. Hun misbruker ikke makten hun har som kvinne, hun har bare forstått gleden av å ha sex. De fleste kvinner hater henne - kanskje mest på grunn av misunnelse?

Den beste vennen
Bestevennen og partneren er helt like: Liker de samme tingene, ser de samme filmene og liker de samme stedene. Har dere vært sammen i fem minutter, føler du at du har kjent henne i årevis. Hun er alltid der for deg, ler av vitsene dine og ringer deg bare fordi hun savner deg.

Den enkle
Dette er en kvinne som vet hvordan man skal kommunisere. Her er det ingen hint eller forventninger om at menn kan lese tanker. Hun leser ikke artikler om dette, som gir råd om forhold.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den uavhengige
Hvis du ikke vil bruke mye tid på forholdet, er dette kvinnen for deg. Hun har sitt eget liv og har ikke behov for at du skal være med overalt. Hun trenger ikke en mann i livet, men kan gjerne ha en.

Den uten press
Mange kvinner snakker om bryllup etter en måned. Det gjør ikke denne kvinnen. Hun er fornøyd bare ved å være et par. Her slipper du med andre ord samtaler om "Hvor forholdet er på vei". Hun vil kanskje gifte seg etter hvert, men stresser ikke med det.

Den trygge
Hun har god selvtillit, og ser både sine positive og negative sider. Det samme gjør hun med deg. Hun trenger ikke stadige komplimenter og ser positivt på livet.

Den sjarmerende
Dette er en intelligent kvinne som lyser opp rommet, og hun tiltrekker seg andre folk som en magnet. Hun er svært sjarmerende og morsom å være sammen med.

Problemet for guttene er selvsagt at de færreste jenter kun tilhører én type. Som regel er hun en lett blanding av flere av disse, men med overvekt på en av typene. Så blir det opp til deg å finne ut hvilken type du vil ha mest av.

Når du har funnet drømmekvinnen, er det viktig å gjøre daten best mulig. Slik får du en perfekt date.

 

(kilde: iVillage)

 

Mozon, 9.7.2006