Våre flinke rapportører gir deg billigere bensin.
Våre flinke rapportører gir deg billigere bensin.Vis mer

Disse gir deg billig bensin

Etter en litt lang sommerferie, er vi igjen klare til å kåre de siste måneders dyktigste rapportører.

Flere premier

Hver måned kårer vi den beste og flinkeste bensinrapportøren. Og da vi siden siste kåring har passert et månedsskifte hele fire ganger, er er det på tide å se hvem som nå topper statistikken.

De heldige - og ikke minst flinke - rapportørene vinner et årsabonnement på bilbladet Autofil. Abonnementet er sponset av både DinSide og Autofil.
Vi har en idé om at jo flere som rapporterer priser, jo mer konkurranse vil det bli mellom kjedene og stasjonene. Og med økt konkurranse kommer lavere priser til forbrukerne.

I tillegg gjør jo prislistene det enklere for den enkelte bilisten å velge den stasjonen i nærheten som har den beste prisen!

Her kan du se dagens bensin- og dieselpriser.

Sommerens vinnere

Som våre flittigste rapportører i sommer, finner vi disse:

Juni måned: Roger Fallås
Juli måned: Jan Erik Jacobsen
August måned: Roger Fallås
September måned: Roger Fallås

Både Jan Erik og Roger er kjente rapportører hos oss - og begge har også tidligere vunnet månedspremien. Men flykaptein Roger Fallås fra Åsgårdstrand kan uten tvil beholde tittelen "landets ultimate bensinkonge". Med nesten 3.000 unike prisrapporteringer de siste fire månedene, ligger han godt foran andremann på listen.


Da begge har vunnet før, vil de få mulighet til å velge hvem som skal vinne premien. Det kan enten være en venn - eller kanskje en annen flink bensinrapportør?

Artikkelen fortsetter under annonsen

NB. Vi gjør oppmerksom på at vinneren kåres ut fra "unike rapporteringer". Det vil si, hvis man legger flere like priser inn i løpet av dagen, teller dette bare for én.

Flere rapporterte priser!

Totalt er det i perioden juli- september blitt innrapportert hele 20.000 priser på bensin og diesel. Og at det har vært fremgang i aktiviteten, er det ikke tvil om: For i samme periode i fjor ble det innrapportert 12.000 priser, så veksten har vært på formidable 67 prosent.

Det synes vi er flott - og hermed sender vi en takk til alle som - ofte - eller engang imellom - gir oss bensin- og dieselprisene.

Vil du hjelpe til?

Er du ikke rapportør fra før, men ønsker å hjelpe og få muligheten til å vinne den månedlige premien, registrerer du deg her:

Registrering for nye rapportører.

Du velger brukernavn og passord, samt de stasjonene du vil rapportere fra, og får en egen rapportside i løpet av ett minutt. Du kan også sende bensinpriser rett inn i vår database og ut på internett ved hjelp av en sms-melding.

Når brukerne logger seg inn på rapporteringssiden, vil de få denne forklaringen på hvordan de kan rapportere via SMS:

    Du kan også rapportere priser via sms-meldinger fra mobiltelefonen din. Hver stasjon har en unik kode som består av to tegn. Denne koden ser du nedenfor. Du skriver en melding som begynner med "DS B" for oktan 95 eller "DS D" for diesel og sender den til 1986.

    For eksempel har Jet-stasjonen i Osloveien 21 på Hønefoss koden AW. Om du kjører forbi og observerer at Jet-stasjonen tar 8,24 kroner for en liter 95 oktan, sender du meldingen DS B AW 8,24 til telefonnummer 1986. Kostnaden for meldingen avhenger av sms-prisen hos din mobilleverandør.

    Vil du rapportere flere stasjoner i samme melding, så bare føy dem på: DS B AW 8,24 BM 8,31 DF 8,74 (De to siste er prisene for Essostasjonen i Røakrysset i Oslo og Essostasjonen på Vik i Hole).

    Selve internettsidene oppdateres hvert 10. minutt, og da vises også de nye prisene.

Hvis du allerede er registrert som rapportør:

Innlogging til bensinprisdesken.