DinSide slanker staben

FORDI DET ER FETT: Seks ansatte har fått forbud mot etegilde i seks uker. Vi tester kjente slankeprodukter og legger om kostholdet. Men hvilken metode fungerer best?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Er du lei av slankeprodukter som ikke har noen virkning? Ta det med ro, vi har tatt på oss rollen som prøvekaniner slik at du kan styre unna slanketipsene som ikke duger.

Det gir deg to valg: Enten kan du bli med oss, eller du kan le av oss.

Virker hurtigkurene?

Det er flere måter å gå ned i vekt på, men ekspertene er stort sett enige om en ting: Skal du gå ned i vekt må du legge om kostholdet ditt, mosjonere mer, og ta tiden til hjelp.

Tross denne sannheten(?) er det langt i fra alle som tar seg tid til en slik helomvending i matveien. Vi lever tross alt i tiden og forventer effektivitet. Vårt mål er å vise deg hva som virker på oss.

Seks ukers helvete
Alle deltagerne skal følges over seks uker, og vi kommer til å holde deg orientert om våre dyrekjøpte erfaringer, dvs. tilbakeslag, humørsvingninger og ikke minst sultfølelse.

Siden framgangsmåten for testpersonene er forskjellige, har vi delt oss i ulike grupper:

 • Bjørn Eirik fra Dataredaksjonen og undertegnede skal spise Herbalife til frokost og lunsj, for så å spise en vanlig sunn middag.

  Startvekt Bjørn Eirik = 100 kg, Øyvind = 92 kg

 • Fra venstre: Herbalife, Nutrilett og CLA
  Fra venstre: Herbalife, Nutrilett og CLA Vis mer

 • Erik Andersen fra vår IT-avdeling skal spise Nutrilett seks ganger per dag. Etterhvert vil han begynne å spise en vanlig sunn middag.

  Startvekt = 115,2 kg

 • Morten Hem fra salgsavdelingen skal spise 2 CLA slankepiller før hvert måltid, samtidig som kostholdet endres.

  Startvekt = 107,1 kg

  DinSide slanker staben

  Felles for de som går på kurene er at de etter to ukers kur, selv får velge om de vil gå tilbake til sine gamle matvaner, fortsette på produktene, eller å følge en vanlig sunn diett.

  Det som betyr noe er altså resultatet etter cirka seks til åtte uker.

 • Sjefredaktør Jon Erland Madsen og markedsdirektør Tom Sundvold har klart å snike seg unna de forannevnte hestekurene. Til gjengjeld har de forpliktet seg til å følge kostholdstipsene fra Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet.

  Startvekt Jon Erland = 106 kg, og Tom = 100 kg

Trykk her for å se hva ekspertene mener, bilde av deltagerne, se dagens meny, eller trykk her for å se hva du med god samvittighet kan putte i munnen fra morgen til kveld.