DinSide Økonomis prislister

Er boliglånet din største utgift? Vi har oppdaterte renter for 130 banker. Elektrisitet? Vi har over 200 strømleverandører i listene våre. Telefon? Vi har alle prisene. Bensin...?

Bensin- og dieselprisene

Ved hjelp av frivillige rapportører samles det hver dag inn bensin- og dieselpriser fra stasjoner på Østlandet og ellers rundt i Norge. Ingen priser i listen er eldre enn 24 timer (unntatt i helgene, da fredagsprisene ligger til søndag kveld). Vi vil gjerne utvide listen til også andre landsdeler og byer. På denne siden står det hvordan du går frem for å bli bensin- og/eller dieselrapportør.

Strømprisene

Alle strømselgere i Norge som henvender seg til almenheten er lovpålagt å innrapportere sine priser til Konkurransetilsynet hver mandag. DinSide får prisene via Norsk Familieøkonomi, som tilrettelegger listen for automatisk publisering. Denne prosessen kan ta litt tid, slik at strømprisene vanligvis ikke er oppdatert før tirsdag klokken ti.

Boliglånsrentene

Kalkulatatoren bruker data som hver dag hentes automatisk fra bankenes egne nettsteder. Vi innhenter rundt 3/4 av rente- og gebyrsatser på denne måten. Resten av bankene kontakter vi annenhver uke, og hyppigere ved generelle renteendringer. Datoen for oppdatering finner man i Boliglånskalkulatoren, når man trykker på knappen "Detaljer". Noen av bankene i listen gir lån bare til kunder med lokal tilknytning.

Bankinnskuddsrentene

Også disse prisene innhentes som beskrevet i boliglånsrentene.

Denne oppdateringen er oss bekjent den hyppigst oppdaterte prislisten over bankpriser i Norge.

Mobiltelefontakstene

Mobiltelefonmarkedet i Norge består nå av tre selskapet, Netcom, Sense og Telenor Mobil. Likevel er det ikke oversiktelig. Det er store prisvariasjoner og mange parametere som bestemmer hvor dyrt det er å bruke mobiltelefonen. Best oversikt skaffer du deg ved å bruke Mobiltelefonkalkulatoren, men om du foretrekker det, leder lenken i ovrskriften i dette avsnittet til en ordinær pristabell.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mobiltelefontakstene innhentes av DinSides redaksjon direkte.