DinSide-journalist på nytt kvinnenettsted

Aller Gruppen lanserer i dag et nytt nettsted, av og for kvinner: Femina.no - med eksperthjelp fra DinSide Økonomi.

Stor bredde

Målgruppen er kvinner i alderen 25-45 år, og stoffområdene fra start er mote og skjønnhet, helse og livsstil, jobb og økonomi, bolig og interiør, kultur og underholdning og reise.

- Norges kvinner fortjener et nettsted som er skreddersydd og tilpasset deres behov. Femina.no skal være det alternativet mange kvinnelige nettbrukere har savnet: Et nettmagasin på kvinners premisser med nyttige tjenester og tips, samt artikler som inspirerer, beriker og underholder. Femina.no skal være både tidsbesparer og tidsfordriv, sier sjefredaktør i Femina.no, Carina Segaard.

Nytte og nytelse, navn og nyheter


Stikkordene for det nye nettstedet er nytte og nytelse, navn og nyheter. I tillegg til en fast stab på seks, har det nye kvinnenettstedet fått med seg et knippe eksterne eksperter, blant dem Elisabeth Realfsen, journalist i DinSide Økonomi.

Elisabeth Realfsen er journalist i DinSide Økonomi - og Femina.nos økonomiekspert. Fotomontasje, foto: Wenche Hoel-Knai Vis mer


Annenhver uke vil hun blogge om kvinner og økonomi.

- Femina inneholder et bredt spekter av temaer som er tilpasset kvinner - fra mote til økonomi, sier Tone Tuhus Sørli, redaksjonssjef i Femina.no.

- Å få Elisabeth Realfsen med på laget som økonomiekspert er uten tvil en styrke for Femina. Vi er kjempeglad for å dra nytte av hennes faglige dyktighet og erfaring som økonom og journalist på DinSide.no, legger hun til.

Trykk her for å lese Realfsens første økonomiblogg

Flere samarbeidspartnere

For å tilby Norges kvinner et bredt spekter av tjenester og innhold tilpasset kvinners behov, samarbeider Femina.no med flere av aktørene i Allergruppen, deriblant KK.no, Lommelegen.no og DinSide.no.

Femina.no er eid av Allerkonsernet, et av Nordens ledende forlagshus, og underlagt datterselskapene Allers Familie-Journal AS og Aller Internett AS.

Femina.no er en felles satsning fra Aller Internett og Aller Familie-Journal, og du vil også finne en rekke godbiter fra DinSides arkiver - i ny og spennende drakt.