DinSide Auksjon

Om kort tid lanserer DinSide et åpent auksjonshus på Internett. Her kan alle som vil legge inn varer og bud, og best av alt - det er gratis.

Bli kvitt myntsamlingen på auksjon
Bli kvitt myntsamlingen på auksjon Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag blir 15 prosent av all elektronisk handel gjennomført ved bruk av internettauksjoner, og det finnes rundt 1500 auksjoner som foregår på nettet hver dag. I Norge har vi hittil ikke hatt et forbrukervennlig internettauksjonshus, hvor hvem som helst kan kjøpe og selge alle typer varer. Nå kommer imidlertidig DinSide med en slik løsning for både forbrukere og bedrifter.

Selg samlingen din

Hos DinSide Auksjon kan du selge alt fra myntsamlingen din, Donald-blader, CDer, piggdekk, møbler til klær og smykker. Stort sett alt du ikke lenger har bruk for. DinSides internettauksjonshus er et mye mer interaktivt medium enn vanlige rubrikkannonser, ettersom kjøperne kan by direkte på gjenstandene dine.

Du kan også selv sette en minstepris, og bestemme hvor lenge auksjonen skal vare, så er det opp til kjøperne å legge inn bud. Når auksjonen er avsluttet, går gjenstanden til kjøperen med det høyeste budet. Kjøperen tar så kontakt med selger for å avtale betaling og hvordan gjenstanden skal leveres.

Vår auksjonsløsning baserer seg på programvare fra OpenSite, som er det mest brukte auksjonssystemet på internett i dag. DinSide samarbeider også tett med den norske leverandøren av OpenSite, Infinicom, som er ledene på elektronisk handel i Norden.

Også for bedrifter

Selg PC-utstyr på DinSide Auksjon.
Selg PC-utstyr på DinSide Auksjon. Vis mer

DinSide Auksjon er også åpen for bedrifter som ønsker å selge varer, tømme restlageret eller kvitte seg med fjorårets modeller. Ved å legge inn en beskrivelse av det du skal selge, vil alle internettbrukere i Norge kunne legge inn bud på dine varer. I følge Norsk Gallup er 1,4 millioner nordmenn regelmessig brukere av internett, og hver fjerde husstand har Internett-tilkobling.

Det vil si at du sparer flere tusen kroner på markedsføring, ved å bruke DinSides internettauksjon til å selge dine produkter. Du vil også slippe å bruke penger på å bygge en egen nettbutikk, siden det er gratis å selge dine varer gjennom DinSide Auksjon. DinSide tjener penger på annonsering på selve auksjonssidene, og vi vil også auksjonere bort eksponering på slike bannerannonser.

Troverdighet

Det er viktig at både kjøpere og selgere føler seg komfortable med å kjøpe og selge gjenstander på DinSide Auksjon, og derfor innfører vi oppførselskarakterer på alle som deltar. For hver transaksjon du gjennomfører, vil din motpart kunne legge inn en karakter samt gi tilbakemelding på hvordan hun eller han opplevde handelen.

Det vil si at du får en karakterbok, hvor alle kan lese hva slags service, leveringsdyktighet og troverdighet man kan forvente av deg. Får du det høyeste budet på en vare, men får beskjed fra selger at varen er utsolgt, kan du skrive i karakterboken at selgeren ikke leverte det du ble lovet. Likeså kan selgere gi tilbakemelding på kjøpere som trekker seg, eller unnlater å betale i tide. Etter hvert vil du opparbeide deg et rykte, og dersom din oppførselskarakter er god, vil du være en foretrukket handelspartner.

DinSide følger med

Vår auksjonarius vil overvåke all handel som foregår i DinSide Auksjon, og useriøse aktører vil bli fjernet. Auksjonarius vil også fungere som mellommann dersom det oppstår tvister mellom kjøper og selger når det gjelder pris eller karaktergivning.

Ønsker du å bli informert når DinSide Auksjon blir lansert, eller har du varer du kunne tenke deg å auksjonere bort, fyll ut dette skjemaet:

Bruk dette skjemaet for å melde din interesse
Fullt navn:
Epost:
Sett kryss: Jeg ønsker informasjon på epost
Jeg ønsker å selge varer på auksjonen
Kommentar:


Vi gleder oss å se deg på våre auksjonssider!

Hilsen

Tore André Godager, Auksjonarius.