dingz.no

Du har kanskje savnet flatTV-tester på DinSide Økonomi i det siste? Den populære Øyvind Paulsen har forlatt økonomiredaksjonen, men ikke flatTVene. Nå er han tilbake med et nytt nettsted for deg: dingz.no!

Etterspurt

Det går nesten ikke en dag uten at vi i DinSides økonomiredaksjon får spørsmål om flatTV fra lesere:
- Hvilken 37" flat TV er best?
- Hvilken flatTV bør jeg velge om jeg har 15.000 til rådighet?
- Hva er den beste flatTVen som IKKE er HD-READY?
- Skal jeg velge plasma eller LCD?

Ikke minst renner det inn eposter med spørsmål om vi kan teste den ene eller den andre nye flatTVen. Til dere som lurer på om det har blitt noe av disse testene: Ja, det har det. FlatTVer har blitt testet. Mye annet også. Og resultatet av den iherdige testingen finner du på det nettstedet dingz.no som nå er på vei.

Blir det noe bra?

Om humøret til dingz-redaksjonen er i nærheten av å være en brøkdel av en pekepinn på resultatet, har dere noe å glede dere til! For mens epostene har tikket inn til økonomiredaksjonen, har Paulsens rungende latter vært bakgrunnsmusikk.

Førpremiere for deg!

Som dinside-leser får du nå mulighet til å bli med inn i universet til dingz.no før den offisielle lanseringen. Det betyr riktignok at ikke all funksjonalitet vil være på plass fra dag en - og at enkelte bugs garantert vil finnes. Trøsten får være at du uansett får glede deg over de nyeste testene og ett par fete konkurranser før alle andre.

Trykk på bildet for å komme direkte til dingz.no
Trykk på bildet for å komme direkte til dingz.no Vis mer


Ikke bare flatTV

Dingz kommer forøvrig til å handle om mye mer enn flatTV, noe kategoriene nedenfor viser:

  • Mini: Bærbar moro - alt som er lite nok til å ta med seg.
  • Maxi: Alt stort fanteri du kan bruke penger på - bil, MC, båt, fly...
  • Hjemme: Alt du bruker penger på som plasseres i heimen, det være seg hjemmekino, sære eller kule møbler - eller meningsløst krimskrams.
  • Borte: Det du bruker penger på når du er på ferie - eller rett og slett er utenfor huset - for eksempel Kjuserns nye kleskolleksjon.
  • Test: Samlekategorien der du finner alt det kule som er testet. Blant annet flatTV-testene.
  • Proto: Siste nytt, prototyper, ting som kanskje kommer, kommer snart – eller som du aldri vil se. Tenk flygende biler og andre vidundre.
  • Nonsens: Moro for deg som aldri blir voksen! Strømsjokk, tull & tøys, knusing av ting - trenger vi si mer?
I Dingz-redaksjonen vil dere kanskje også dra kjensel på to andre navn, i tillegg til Øyvind Paulsen: Karin Aas og Øivind Idsø. Vi har vært så heldige å få låne dem en liten stund, og det var dingzeduoen som laget den populære Caprinokonkurransen her på DinSide Økonomi rett før jul.

Vi tipper uansett at dere heller vil gå inn og kikke på dingz.no selv, enn å lese hva vi synes om en side som, i skrivende stund, ennå ikke er helt ferdig.

Trykk her for å komme til dingz.no.

NY: Bli en av de første til å lese testen av Samsungs beste flatTV!

PS! Du vil fortsatt finne flatTV-tester på DinSide Økonomi. Siden blir oppdatert fortløpende, etter hvert som dingz.no legger ut nye tester.

Hele dingz.no-redaksjonen: Karin Aas, Øyvind Paulsen og Øivind Idsø. Foto: Per Ervland
Hele dingz.no-redaksjonen: Karin Aas, Øyvind Paulsen og Øivind Idsø. Foto: Per Ervland Vis mer