Diners

Diners kredittkort finnes i mange ulike varianter, og tilbudene om tilleggstjenester florerer. Her får du en kortfattet oversikt.

Det vanligste kortet er Diners Personkort. Dette er, som alle de andre Diners-kortene, et betalingskort uten kredittgrense. Med dette kortet får du tilgang til VIP-losjer på flyplasser rundt om i verden , samt en rekke andre rabatter med jevne mellomrom.

Er du ofte ute og flyr med SAS kan du få slått sammen et Diners kort med et SAS EuroBonus-kort som gjør at du kan bruke Dinerskortet ditt som E-billett når du sjekker inn. Med dette kortet har du alle fordelen som om du hadde hatt de to kortene hver for seg, men du får automatisk reiseforsikring, også på bonusreiser, når du betaler reisen med dette kortet.

Høye bensinkostnader? Du kan få et eget Diners/Statoil kort som slår sammen Dinerskortet med et Statoil Personkort. Dette gir deg stort sett se samme fordelene som om du hadde hatt to kort, men lommeboken blir litt tynnere.

Dersom du er medlem av Norsk Golfforbund kan du få et eget golfekort. Dette er et Diners-kort som gir deg spesialpriser på golfbanen og egen forsikring av golfutstyret på opptill 20.000 kroner.

Et ordinært Diners Person-kort koster 695 kroner i året, eller 350,- dersom du er student på siste året. Med et Diners-kort du betale det utestående beløpet ved forfall, ellers sperres kortet og du får noen heftige rentekostnader.