Dine beste skjønnhets tips

Helse og skjønnhet er uatskillelige. Jo sunnere du er, jo bedre vil du se ut. Her er noen gode tips på hvordan du kan se penest mulig ut.

Kjennes vinteren mer langvarig enn noen sinne? Begynner du sakte men sikkert å glede deg, og samtidig grue deg til sommeren? For kroppen har kanskje forfalt litt i den siste tiden..? Her er noen råd som vil få deg på rett spor, og som vil få deg til å føle deg vakker igjen.

Stump røyken. Røyking ødelegger huden din og gjør den grå og livløs. Håret ditt påvirkes på samme måte. Røyking fører dessuten til en raskere aldringsprosses av huden, og rynker oppstår dermed raskere, særlig rundt munnen. Slik stumper du røyken.

Moderate mengder alkohol. Det smaker godt med et glass vin foran peisen eller en kald pils etter en skitur, men forsøk å være moderat når det gjelder inntaket av alkohol. Ikke overstig 14 enheter per uke. Det viktigste er å unngå de store fyllekalasene der du drikker opp hele lønninga di. Dette er svært giftig for leveren.

Visste du at giftige biprodukter, feilernæring og skrumplever samarbeider for å skade hjernen?

Spis sunt. Sørg for at du har et sunt og næringsrikt kosthold. Spis mye frukt og grønnsaker for å få i deg viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter. Her er noen sunne tips til handlelisten.

Regelmessig trening. Regelmessig trening gjør at huden din gløder og gjør at du holder formen. Her er åtte enkle tips til trening som du kan gjøre når som helst og hvor som helst.

Slik får du mer ut av styrketreningen.

Solsikkerhet. Dekk deg til i solen. Den store faren er UVA-stråler som fører til nedbryting av kollagen, som gjør at du raskere får rynker. Her er flere gode råd på hvordan du kan se yngre ut.

Få nok søvn. Søvn er viktig for at kroppen skal fungere. Her er 10 tips for bedre søvn.

Unngå stress. Stress synes godt både på ansiktet og kroppen din. Her er noen tips på hvordan du kan stresse ned.

Gå til tannlege. Tennene dine trenger også mye vedlikehold. Sørg for regelmessige besøk hos tannlegen. Her er våre råd mot tannlegeskrekken.

 

Mozon.no, 23.02.2006