Vår nye telefonkalkulator regner ut hva alle dine innenlandssamtaler koster på årsbasis.
Vår nye telefonkalkulator regner ut hva alle dine innenlandssamtaler koster på årsbasis.Vis mer

Dette har du aldri sett før

Er du like overrasket hver gang den høye telefonregninga kommer? Med DinSides nye telefonkalkulator regner du ut hva årsforbruket koster deg, og hvor du kan spare.

For mange er det et mareritt når telefonregningen dukker opp en gang i kvartalet. De krysser fingrene og håper at budsjettet holder. Med DinSides nye telefonkalkulator kan du regne ut hva samtalene fra fasttelefonen din koster deg på årsbasis.

Du kan også regne ut hva du sparer ved å ringe via andre teleaktører, som for eksempel Enitel, Privatel og Telegate. Finn ut hva som er billigste alternativ for deg:

Ta meg til DinSides telefonkalkulator.

Billigst mulig kombinasjon

Det eneste du trenger å gjøre for å finne årskostnadene dine, er å taste inn hvor mye du bruker fasttelefonen hjemme på dagtid, kveldstid og i helgene. Du må også skille mellom samtaler til andre fasttelefoner og til mobiltelefoner. Å ringe til mobil er som kjent mye dyrere enn å ringe til fasttelefon.

Kalkulatoren regner ut hva som er billigste alternativ på årsbasis. Du får oppgitt en kombinasjon av selskaper som du kan bruke for å få billigst mulig regning. Etter at Telenors telemonopol ble opphevet, kan du ringe gjennom flere tilbydere. Du betaler ingen innmeldingsavgift for å bli tilknyttet de nye tilbyderne, heller ingen faste avgifter.

Spar tusenvis

Du kan spare mer enn lommerusk ved å ringe på billigst mulig måte. Og tar du vanligvis alle samtalene dine gjennom Telenor, kan du være sikker på at her er penger å spare.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ringer familien via Telenor for 13.500 kroner i året ( 3.375 kroner i kvartalet), kan dere kutte regningen med over 3.500 kroner ved å velge Telegate i kombinasjon med Privatel.

Lavere mobilregning

Det er ikke bare fasttelefonregningen som kan kuttes ved litt innsats. Bruk DinSides mobiltelefonkalkulator for å finne ut hva du kan spare på mobilregningen.

Med DinSides surfekalkulator kan du regne ut hvordan du slanker Internett-regningen. Også her er det tusener å spare.