Det var ikke det jeg mente!

Misforstår hun deg alltid? Dette kan være forklaringen.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
«Hvis hun virkelig bare er en venn, introduser henne for kjæresten din.»


Du tror kanskje du er helt klar og utvetydig når du forteller dama di at hun er verdens beste eller at du skal på hyttetur med kompisene neste helg.

Men på mystisk vis har ordene og setningene en tendens til å forvandles når de treffer øret til kvinnen i ditt liv og få en helt ny betydning.

Les også: Guttas største frykt

Slik sørger du for at dere snakker samme språk:

Jeg skal bare ut med kompisene
Det hun hører: Vi skal se på strippere og jeg kommer sannsynligvis til å snakke med gutta om forholdet vårt.

Hvorfor hun hører det: Menn liker å tro at når kvinner samles, ender de alltid opp med putekrig i bare undertøyet. På samme måte antar kvinner at mannekvelder involverer nakenhet og skittkasting om kjærester.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer


Dette burde du sagt: Selv om det føles som om du avlegger rapport, la henne vite hvor du faktisk skal. Men ikke avslør for mye av det som blir sagt mens dere er ute. Hvis du røper hva en kompis har sagt om dama, vil kjæresten din lure på hva du sier om henne når hun ikke er der.

Les også: Vi lyver for kjæresten

Det er bare ei venninne
Dette hører hun: "Hun vil ikke ha sex med meg... Ennå."

Hvorfor hører hun det: Mange kvinner tror ikke at menn og kvinner kan være ”bare venner” over lengre tid. De tviler også på at en mann vil starte et vennskap med en kvinne uten at han er tiltrukket av henne.

Dette burde du sagt: Hvis hun virkelig bare er en venn, introduser henne for kjæresten din. Dermed vil hun skjønne at du har satt grenser ved å annonsere forholdsstatusen din. Kjæresten din vil også føle seg bedre når hun har møtt kvinnen som tilbringer tid alene med deg.

Les også: Her er jentenes hemmeligheter

Du har så vakkert smil
Dette hører hun: Jeg har dårlig samvittighet for noe og prøver å distrahere deg.

Hvorfor hører hun det: Etter den første date-fasen, har komplimentene en tendens til å komme sjeldnere. Derfor vil komplimenter som kommer nærmest ut av det blå få henne til å lure på hva det er du prøver å gjøre godt igjen. Og hvis du ikke er typen som strør rundt deg med "jeg elsker deg" og smigrende kommentarer, ikke begynn med det helt plutselig. Da vil hun bare begynne å lure på intensjonene dine.

Dette burde du sagt: Gi henne komplimenter konsekvent for å unngå å vekke mistanke, eller ta opp problemet med henne dersom det faktisk er noe du prøver å skjule. Du vet at hun vil finne det ut til slutt likevel.

Les også: Avslør mannehjernens mysterier

Ringer bare for å si hei
Dette hører hun: Jeg ringer bare for å kontrollere deg.

Hvorfor hører hun det: Hele livet har hun sannsynligvis følt at det å få en mann til å ringe er like vanskelig som å gå i oppoverbakke på glattisen. Så når du plutselig ringer uten en spesiell grunn, vil hun tro at kontrollbehov er den eneste forklaringen.

Dette burde du sagt: Ha alltid en grunn for å ringe. Selv om det er noe lite og betydningsløst, vil det å ha et poeng med samtalen hjelpe henne å fortrenge de snikende kontroll-mistankene – selv om det faktisk var derfor du ringte.

Kilde: AskMen.com

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!