Det single gutter må ha

For å imponere jenta er det mer som skal til enn en designer skinnsofa og silkeboksere. Her er flere ting som er essensielle for en ungkar.

ol>

 • En skikkelig espressomaskin. Hvis du har invitert en jente på middag, fortjener hun en stiligere farvel enn: «Vi sees!».Det er nå du skal by på en skikkelig god espresso fra en fancy espressomaskin, som også kan varme melken slik at hun får en latte eller cappuccino. Du vil få henne til å føle seg som en prinsesse.
 • Nattbordslampe. Opp med hånden gutta som bare har taklys i soverommet? Nå er tiden inne for å kjøpe en nattbordslampe med skjerm. En kvinne føler seg mye mer bekvem i det myke og behagelige lyset til nattbordlampen enn spoten fra taklampen.
 • Swiffer for alle penga. Når hun går gjennom leiligheten din skal hun ikke måtte sloss med hybelkaniner og annet skitt for hver millimeter hun går. Swiffer er kanskje den beste oppfinnelsen til late menn siden fjernsynskontrollen. Swiffer suger til seg støv, hår og møkk på null komma null - en nødvendighet hvis du vil at hun skal komme tilbake på besøk.
 • En behagelig sofa. Du trenger ikke den svarte designersofaen i skinn. Gå heller for en enklere og mer behagelig sofa i nøytrale farger. Og kjøp noen fargerike puter for å vise at du er opptatt av interiør og har litt smak også.
 • Pent undertøy. Når du skal treffe en jente er det viktig å styre unna undertøy som kan få henne i direkte dårlig humør. Her er hva du bør holde deg unna: Tangatrusen, boxershortsen dekket med superhelter og alt som likner på noe en kvinne kunne ha gått med. Til og med silkebokseren kan gi et slaskete inntrykk, så hold deg til noe enkelt som Calvin Klein eller liknende.
 • Nøkkelring som kan fikse og åpne alt. Selvfølgelig er verktøykassa di helt enestående, men den hjelper ikke når solbrillene til daten din faller fra hverandre på restauranten. Vis hvor brukbar du er ved å trekke frem en liten leatherman og fikser brillene med den.
 • Jeans til 1000,- +. Hvorfor bruke så mye penger på et par bukser når du kan finne noen bra til mye mindre? De fleste olabukser, designer eller ikke, kan brukes på alt fra strandkafeer til fem-stjernes restauranter. Men ikke velg et par som er FOR trendy. Det vil si bukser som har mer enn fem lommer eller som er bleket eller revnet for mye.
 • Dyre sko. Det er bare å akseptere det: Jenter digger sko og noe av det første hun kommer til å se på er føttene dine. Invester i noen fine svarte lærsko, som aldri går ut av mote og som passer til absolutt alt. Da vil du gjøre et godt inntrykk hver eneste gang. Og hvis du kvier deg for å kjøe dyre sko, så tenk at det kunne vært deg som måtte gå i centimeterlange hæler. Er det noe bedre?
 • Sengetøy med kvalitet. Forhåpentligvis kommer du og daten din til å tilbringe en del tid sammen i senga. Da bør du bytte ut det hullete polyesterlakenet med noe som er 100 prosent bomull eller silke. Jo penere og jo mer behagelig senga er, jo større sjanser er det for at hun blir liggende lenger! Og det er vel verdt en investering?
 • Matlaging. Det er ikke mye som er mer sexy enn en mann som kan lage mat. Men hvis omelett er det mest avanserte du klarer bør du kanskje skaffe deg en kokebok. Så kan du invitere henne til en enkel middag, og se at veien til et kvinnehjerte også går gjennom magen.
 • Slik tenner du kvinnen!

  Her er huskelisten for single jenter!

  Kilde: Happenmagazine.com

   

  Mozon.no, 07.07.06