Det beste av DinSide Økonomi

DinSide ble lansert 15 April 1998, og siden da har vi skrevet over 2000 artikler. Økonomiredaksjonen har også hatt flere hundretusen hits på sine kalkulatorer og skoler, og her presenterer vi de mest populære temaene i året som gikk.

Den mest leste artikelen

DinSide testet 59 internettbanker, og fant frem til den beste internettbanken både når det gjelder høy innskuddsrente og lave gebyrer. Storebrand Bank var årets nettbank 1998, og her kan du lese hvordan de andre bankene klarte seg.

De beste internettbankene

Den mest brukte kalkulatoren

Valutauro og stadige renteøkninger førte til at renten på de fleste lån gikk opp. Som et resultat av dette fikk de fleste her i landet litt dårligere råd, og kalkulatoren " Hvor mye mer kan jeg låne ", ble årets slager på DinSide. I denne kalkulatoren fyller du ut kriterier som inntekt, husleie, og gjeld. Deretter trykker du på en knapp og vips - kalkulatoren regner ut hvor mye mere du har råd til å låne.

Hvor mye mer kan jeg låne?

Den mest populære skolen

Gode råd om hvordan du kan spare penger er alltid godt stoff, men DinSides prute og gratisskole slo de fleste rekorder. Her har vi prutet på alt fra biler til forlovelsesringer, samtidig som vi har funnet flere gode tips om hvordan du kan få ting gratis her i livet.

138 TARGET="_top">Prute og gratisskolen

Den mest nedlastede kontrakten

På DinSide økonomi finner du også gratis standardkontrakter som er utviklet i samarbeid med juridiske eksperter. Disse kan du nedlaste i både Word og PDF format, eller du kan ta en utskrift rett fra skjermen din. Vår samboerkontrakt fikk over 2000 nedlastinger, og forhåpentligvis vil dette resultere i at færre får seg en overraskelse når de bruker Skilsmissekalkulatoren vår. Eiendeler du har oppført i en samboerkontrakt skal nemlig ikke deles ved en eventuell skilsmisse eller separasjon.

Artikkelen fortsetter under annonsen

1025 TARGET="_top">Samboerkontrakt

Andre godbiter

Det var flere artikkler som tiltrakk seg mange lesere i 1998, og her presenterer vi en liste over de 5 mest leste i året som gikk. I 1999 lover vi å komme med enda flere glimrende artikkler om hvordan du kan spare penger, hvor du får mest igjen for pengene dine, og hvor du kan gjøre de beste kjøpene. Følg med - vi har såvidt begynt..............

1: De beste internettbankene

2: 1999 TARGET="_top">Ta sjansen med Risk!
Kjøper du grunnfondsbevis før nyttår - kan du oppnå skyhøy fortjeneste. Et hull i RISK reglene sørger for at flere kan tjene seg rike på å følge våre råd.

3: 1018 TARGET="_top">De billigste flyreisene i verden
DinSide har funnet en genial nettside som overvåker flymarkedet, og hele tiden sørger for å gi deg billigst mulig reiserute hvorsomhelst i verden. I tillegg kan du finne gunstige jorden-rundt-reiser her og rabatt på både hotell og leiebiler i USA.

4: 1912 TARGET="_top">Hvor mye bør du tjene?
Vil du vite hvor mye du tjener sammenlignet med andre i din bransje eller yrke. DinSide har samlet inn lønnstatistikker fra 12 ulike yreker samt funnet et nettsted som foteller deg hva slags karriere du kan forvente deg om 2, 5 og 10 år.

5: 1446 TARGET="_top">Norges beste internettkjøpesenter
Her har vi tatt en titt på hva som finnes av internettkjøpesenter, og testet dem i forhold til brukervennlighet og helhetsinntrykk. Vinneren ble butikken.com, men vil du vite hvordan det gikk med de 9 andre kandidatene bør du ta en titt.

Det var årets kavalkade - dersom du savner noe hos oss, eller ønsker å bidra med tips eller kommentarer send dem til tips@dinside.no