<strong><B>TWITRET OM TV-SERIE:</strong></B> Den potensielle arbeidsgiveren likte dårlig at Desiree Karlsen ser på Paradise Hotel. Foto: Privat/Twitter/DinSide
TWITRET OM TV-SERIE: Den potensielle arbeidsgiveren likte dårlig at Desiree Karlsen ser på Paradise Hotel. Foto: Privat/Twitter/DinSide Vis mer

Desiree (23) gikk glipp av drømmejobben

...fordi hun twitret om Paradise Hotel.

Publisert
Sist oppdatert

For en stund tilbake erkjente en deltaker i Paradise Hotel at hun har fått avslag på jobb fordi hun har stilt opp i det mye omtalte TV3-programmet. "De sa rett ut at «Paradise Hotel» var grunnen til at jeg ikke fikk stillingen", sier deltageren Nanna Dahlen til Seher.no.

Nå viser det seg at det ikke bare er deltagerne som sliter med jobbtilbudene som følge av programmet. Det fikk 23 år gamle Desiree Karlsen fra Moss erfare.

- Hadde tro på jobben

Karlsen søkte på en jobb i et nyoppstartet reklamebyrå, og ble kalt inn til intervju.

- Jeg hadde litt tro på denne jobben her, jeg satt jo tre timer i jobbintervju, og fikk tilbud om å komme til nytt intervju uken etter, forteller Karlsen til DinSide.

Dagen etter jobbintervjuet så Desiree en episode av TV3-serien Paradise Hotel, og siden hun er en ivrig bruker av sosiale medier, oppdaterte hun Twitter-profilen sin etter programmet.

"Jeg dauer helt av paradise hotel idag", skrev Desiree.

Dette falt ikke i god jord hos den potensielle arbeidsgiveren, som tydeligvis ikke er noen stor fan av en av vårens storsatsninger på TV.

Ikke lenge etter at Twitter-meldingen ble lagt ut, fikk Desiree en e-post fra innehaveren, som forklarer at Karlsen ikke er egnet til jobben fordi hun ser på Paradise Hotel.

"Ser av Twitter at du ser på Paradise hotel. Derfor kan du ikke jobbe sammen med oss.", skriver innehaveren. E-posten kan du se under.

Her er e-posten Desiree Karlsen skal ha fått fra innehaveren i reklamebyrået.
Her er e-posten Desiree Karlsen skal ha fått fra innehaveren i reklamebyrået. Vis mer

TIPS: Slik gjør du et godt inntrykk på jobbintervjuet


- Galskap

Karlsen sier hun ble sjokkert over at selskapet legger seg opp i hva hun ser på TV.

- Galskap! Jeg har selv ansatt mennesker der jeg jobber idag, og fritidsinteresser i form av tv-programmer har aldri vært blant vurderingsfaktorene!, skriver Karlsen i sin egen blogg.

Hun skriver også at hun ikke vet om hun egentlig er skuffet over eller glad for avslaget.

- Skuffet fordi det var en unik mulighet, og glad for at jeg aldri trenger å ha noe med et så trangsynt menneske å gjøre?!

LES OGSÅ: - Derfor er Twitter viktig

Vil ikke kommentere i dag

DinSide har vært i kontakt med innehaveren i selskapet. Han ønsker ikke å kommentere påstandene Karlsen kommer med.

Stem

Bør arbeisgivere bry seg om hva du publiserer på nettet? (Avsluttet)
Bare om det er svært relevant for jobben(65%) 1995
Absolutt!(22%) 669
Nei, aldri(13%) 390
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


- Det kan jeg verken bekrefte eller kommentere akkurat nå. Jeg er altfor opptatt nå, du må ringe igjen i morgen.

DINSIDE: - Men jeg sitter her med en e-post du skal ha sendt, du kan vel bare svare ja eller nei på påstandene?

- Nå er det jeg som bestemmer at denne telefonsamtalen er slutt. Det passer ikke nå, så jeg synes du skal være høflig å ringe tilbake i morgen, sier innehaveren før han legger på røret.

DinSide velger å ikke navngi innehaveren og selskapet før vi har fått en kommentar. Vi vil selvsagt oppdatere artikkelen i morgen med et eventuelt svar.

OPPDATERT: Arbeidsgiveren har nå svart på Desiree Karlsens påstander. Svaret kan du lese her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer