Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.comVis mer

Derfor bør du sjekke en nerd

Faller du for kjekke menn med kjappe replikker? Her er 10 gode grunner til heller å sjekke en nerd.

I sjekkeverdenen er det mange muligheter. Har du ennå ikke funnet drømmemannen? Da har du kanskje ikke sett nøye nok på fyren borte i hjørnet som sitter og skriver på pc-en sin.

Det er nemlig flust av grunner til heller å velge den rare nerden enn den hotte, solariumsbrune flørten som er omringet av beundrere:

Les også: Slik får du kjæreste:

1. Nerder er kanskje litt merkelige, men de har gode hensikter ni av ti ganger. Den glatte fyren med det slu gliset og edderkopphendene – ikke vanskelig å se hva slags intensjoner han har! Dessuten ringer nerder alltid når de sier de skal!

2. De er nyttige. I dette teknologitunge samfunnet er det flott å ha en nerd som kan hjelpe deg med pc-en eller hva som helst som kan plugges inn i veggen.

3. De er mer romantiske enn sitt rykte. Deres oppfatning av romantikk kan riktignok være å sette opp ei smart nettside med alle grunnene til at de elsker deg, med lenker til bilder av deg... Men det varer lengre enn blomster og i tillegg kan du vise det til vennene dine!

Vurderer du å dumpe kjæresten og gå for en nerd? Test forholdet ditt her:

Artikkelen fortsetter under annonsen

4. På grunn av at nerdene har blitt oversett i så lang tid, er det flust av dem på markedet. Liker du dem høye og slanke? Eller mindre med litt mer kjøtt på beina? Det er bare å velge å vrake.

5. De har hjerne. Kom igjen, hvordan kan intelligens være noe negativt?

6. De fleste er gode på å huske datoer, som bursdager og navnedager, spesielt hvis de vet det vil gjøre deg glad. På grunn av all tida de har hatt til overs som single, har de sannsynligvis lagd en mental liste over alt de har lyst til å gjøre hvis de noen gang faktisk får en kjæreste.

7. Sex. Jepp, sex. All den tida single nerder har brukt på å tenke på sex og drømme om sex, koblet med et sterkt ønske om å gjøre deg glad... Bruk fantasien!

Slik får du en het sommer også på soverommet:

8. De krever lite. Flesteparten kan fores på pizza, kjeks og Cola. Ingen kompliserte middager her, så hvis du ikke er den beste kokken i verden… Kan du bestille en pizza?

9. De fleste går på bar like ofte som nonner bader nakne. Du vil ikke måtte bekymre deg for at nerde-kjæresten din skal egle seg innpå disco-bertene, for han vil være for opptatt med å lete etter den ekstra kabelen under pc-en sin.

10. De gir katta i hvordan du ser ut. Det spiller ingen rolle hvor tynn du er, hvor mye sminke du bruker eller om du fikser håret – de liker deg for den du er. Og det varer lenger enn ”Fy søren for ei fin rumpe!”.

Les også: Dette ser flørten din først:

Kilde: Best of craiglist