<b>KRONEIS:</b> Leserne har stemt: Kroneisen fra Hennig-Olsen er best! Foto: Per Ervland
KRONEIS: Leserne har stemt: Kroneisen fra Hennig-Olsen er best! Foto: Per ErvlandVis mer

Denne kroneisen er best!

Leserne har stemt: Denne kroneisen liker de best!

I mai testet DinSide-redaksjonen kroneis.

Vi smakstestet kroneis med jordbær fra Diplom-Is og Hennig-Olsen Is, som du får kjøpt i kiosker og butikker, og kroneisene fra isbilene Hjem-Is og Isbilen, som begge ringer lystig med bjellene i boligområder rundt i Norge.

Testvinneren hos DinSide ble kroneisen fra Hennig-Olsen. Ikke bare er den etter testpanelets dm best på smak, men dette er også isen som gir mest for pengene.

Du kan lese testen og se alle resultatene her

Folkefavoritten

I forbindelse med artikkelen om smakstesten, spurte vi også dere lesere om hvem dere synes leverer den beste kroneisen. Og responsen lot ikke vente på seg: Flere tusen har stemt på sin favoritt, og Hennig-Olsen går av med en overlegen seier.

    Hvem leverer den beste kroneisen etter din mening?
  • Hennig-Olsen is: 63 prosent
  • Diplom-Is: 32 prosent
  • Isbilen: 4 prosent
  • Hjem-Is: 1 prosent

– Det er særdeles gledelig at Krone-isen vår kommer så godt ut i testen, det jo på en måte som kronen på verket! Krone-isen er et produkt med lange tradisjoner som blir spist av folk i alle aldre. Derfor er det spesielt viktig for oss at produktet vårt holder høy standard og har en førsteklasses smak, hele isen igjennom. Det er derfor vi også lager vårt eget syltetøy og sjokoladeovertrekk, og sprayer innsiden av hver eneste kjeks med sjokoladetrekk. Da kan vi få smaken akkurat slik vi mener den bør være. Testen her viser jo også at folk flest er enige med oss i det, og det er utrolig inspirerende. Det er ekstra hyggelig å jobbe med Kremen av iskrem når folket viser at de faktisk ønsker kvalitetsprodukter og ekte vare, sier Merete Haugå, marketingsjef i Hennig-Olsen Is A/S.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Her er iskrem-bombene om du lurer på hvilken is som er best for deg som vil holde fasongen i sommer.