Den dyktigste rapportøren

Februar måneds mest flittige rapportør er funnet. Vi gratulerer og takker - og sender en premie.

Siste måneds rapportør
  1. Er du premiegrisen?


Premiejakt

Hver måned kårer DinSide Økonomi en vinner i vår konkurranse om å bli månedens beste rapportør. Den heldige - og ikke minst flinke - rapportøren vinner et årsabonnement på bilbladet Autofil. Abonnementet er sponset av både DinSide og Autofil.

Vi tror nemlig at jo flere priser som blir rapportert inn, dess mer oppmerksomhet og prispress blir rettet mot stasjonene og kjedene. Dermed blir bensin og diesel billigere for forbrukerne.

Hvem vant i februar? Illustrasjon: Per Ervland.
Hvem vant i februar? Illustrasjon: Per Ervland. Vis mer


Flyvende vinner

Denne måned har vi en vinner som har vært svært aktiv. Og vi må helt opp i luften for å finnne ham.

Navnet hans er Roger Fallås. I hans jobb som flykaptein i Widerøe og som instruktør på SAS Flight Academy på Gardermoen, pendler han mye med både bil og tog.

- Jeg har vært med og rapportert priser for dere i 5-6 år, og ser at det virkelig har en effekt. Ofte har jeg også selv spart mye penger, i beste fall hele 100 kroner for en full tank. På veien mellom Vestfold og Gardermoen har jeg i noen tilfeller opplevd at prisene har variert med hele to kroner, sier Fallås.

Fallås har 35 kilometer hver vei mellom boligen sin og Widerøe-jobben på Torp.

- Jeg er sikker på at disse prislistene virkelig fungerer, og at prisene går ned som følge av dem. Det har jeg selv observert, avslutter han.

NB. Vi gjør våre rapportører oppmerksom på at vinneren kåres ut fra "unike rapporteringer". Det vil si, hvis man legger flere like priser inn i løpet av dagen, teller dette bare for én.

At rapportørene våre gjør en formidabel jobb, er ganske så sikkert. For hør bare her: I februar måned ble det rapportert inn rett i underkanten av 6.000 priser - noe som tilsvarer fantastiske 70.000 priser på årsbasis.


Vil du hjelpe til?

Er du ikke rapportør fra før, men ønsker å hjelpe og få muligheten til å vinne den månedlige premien, registrerer du deg her:

Registrering for nye rapportører.

Du velger brukernavn og passord, samt de stasjonene du vil rapportere fra, og får en egen rapportside i løpet av ett minutt. Du kan også sende bensinpriser rett inn i vår database og ut på internett ved hjelp av en sms-melding.

Når brukerne logger seg inn på rapporteringssiden, vil de få denne forklaringen på hvordan de kan rapportere via SMS:

    Du kan også rapportere priser via sms-meldinger fra mobiltelefonen din. Hver stasjon har en unik kode som består av to tegn. Denne koden ser du nedenfor. Du skriver en melding som begynner med "DS B" for oktan 95 eller "DS D" for diesel og sender den til 1986.

    For eksempel har Jet-stasjonen i Osloveien 21 på Hønefoss koden AW. Om du kjører forbi og observerer at Jet-stasjonen tar 8,24 kroner for en liter 95 oktan, sender du meldingen DS B AW 8,24 til telefonnummer 1986. Kostnaden for meldingen avhenger av sms-prisen hos din mobilleverandør.

    Vil du rapportere flere stasjoner i samme melding, så bare føy dem på: DS B AW 8,24 BM 8,31 DF 8,74 (De to siste er prisene for Essostasjonen i Røakrysset i Oslo og Essostasjonen på Vik i Hole).

    Selve internettsidene oppdateres hvert 10. minutt, og da vises også de nye prisene.

Hvis du allerede er registrert som rapportør:

Innlogging til bensinprisdesken.