Den billigste og raskeste surfingen

Er det utenkelig med en treg bredbåndslinje, eller er det viktigst å betale så lite som mulig? Se de billigste og dyreste surfealternativene - uansett om du er på jakt etter turbobredbånd, eller sverger til modemet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Alle vet at det er dumt å betale for mye, det store problemet er å finne fram til det alternativet som er billigst for akkurat deg. Akkurat nå er det nemlig hele 468 ulike abonnementer å velge mellom på landsbasis!

Om vi kun fokuserer på Oslo, krymper utvalget ned til 175 alternativer å velge mellom, og bor du i Finnmark er vi nede i 148 aktører. Likevel: Det er ikke lett å få oversikt over alternativene.

Heldigvis gjør DinSides surfekalkulator jobben for deg.

Hva prioriterer du?

(Avsluttet)
Vil ha en fornuftig blanding av hastighet og pris.(80%) 1744
Bryr meg ikke om hastighet, kun pris(12%) 268
Bryr meg ikke om pris - kun hastighet(7%) 161
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Vi gjør det enkelt


Kalkulatoren inneholder alle de norske internettabonnementene vi kjenner til, og den viser hvor mye de ulike abonnementene vil koste deg det første året. Dette inkluderer også etableringsavgift, der dette er aktuelt.

Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på beregn-knappen, og deretter på ønsket abonnement for å se en detaljert utregning over hva internettilgangen vil koste deg det første året.

Trykk her for å komme rett til DinSides surfekalkulator.

Slik gjør du det

Det første du oppgir er hvilke krav du stiller til hastigheten på internettforbindelsen din, og valgene er enkle:

  • Alternativet ”Ingen”, viser deg prisene og hastigheten til absolutt alle leverandørene og deres ulike abonnementer. Per dags dato ligger det hele 437 alternativer i kalkulatoren.
  • Siden utvalget er så stort anbefaler vi at du også spesifiserer hvilket fylke du vil se på. Dermed får du kun opp de leverandørene som faktisk leverer der du bor.
  • Alternativet ”Oppringt ISDN eller Analog” er riktig valg for deg som fremdeles ikke har skaffet deg ekte bredbånd. Her får du altså surfeprisene for deg som fortsatt bruker telefonlinja til å komme på nett.

  • Vil du kun se på bredbåndsprisene kan du i tillegg velge hastighet. Alternativene på bredbånd er minimum 256kb, 512kb, eller minimum 1 Mbit, 2 Mbit eller 4 Mbit.
  • Deretter er det bare å trykke på Beregn-knappen for å få oversikt over opp og nedlastningshastighet - samt pris.

Trykk her for å komme rett til DinSides surfekalkulator.