Del dine beste spare-tips

Det er utallige måter en kan spare penger på, det gjelder bare å kjenne til dem. Har du gjort et varp som du vil dele med oss andre, eller har du noen gode tips til hvordan du presser ut litt ekstra ut av hardt tjente lønnskroner. Del det med oss andre da vel!

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det finnes ingen gratis lunsj, var det en kjent økonom som engang sa. Vi i DinSide er ikke helt enige, vi er av den oppfatning at ingenting er som en gratis lunsj. Vi gjør derfor vårt ytterste for å gi deg gode tips og råd om hvordan du kan spare penger.

Har du noen gode sparetips, eller har du en god historie om hvordan du sparte massevis av penger?
Har du noen gode sparetips, eller har du en god historie om hvordan du sparte massevis av penger? Vis mer

Mye penger å spare

Med DinSides kalkulatorer har mange kuttet mang en utgifter, og spesielt har vår strømkalkulator, mobilkalkulator, telefonkalkulator og surfekalkulator bidratt til at mange har fått redusert sine utgiftene betraktelig. På vår prute og gratisskole gir samler vi gode råd og tips til hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Vi trenger din hjelp!

Har du noen gode spare tips som du vil dele? Vi vil at du sender inn dine beste tips til hvordan du får pengene til å vare lenger. Har du noen gode pruteråd, har du et godt tips til hvordan en får billigere ferieturer, eller har du en god historie om hvordan du sparte masse penger. Vi vil gjerne høre fra deg, og vi belønner selvsagt de beste tipsene med fine premier.

Følger du denne lenken kan du finne de premiene du kan velge mellom, vi belønner de tre beste tipsene.

Tipsene sender du til Merk mailen med tipskonkurranse i emnefeltet, og ikke glem å skriv hvilken premie du vil ha. Konkurransen blir avsluttet mandag 19 mars kl.12.00.

Artikkelen fortsetter under annonsen