De mest populære testene

Leserne elsker dem - og spesielt hvis de får anledning til å teste sine realfagskunnskaper: Her får du de åtte mest populære testene fra 2006.

Oppgaveglade

Er du Einstein? Illustrasjon: Per Ervland.
Er du Einstein? Illustrasjon: Per Ervland. Vis merAt det er regne- og oppgaveglede å spore blant DinSide Økonomis lesere, er det liten tvil om. For ofte er testene vi presenterer i helgene svært populære - selv om noen så klart er mer populære enn andre.

Morsomt nok er det ofte realfag- og IQ-testene som virkelig får lesernes hjerneceller i sving. Man liker å bry hjernen med tall og regnestykker - og kanskje til og med konkurrere litt med en kollega eller et familiemedlem?

De åtte testene

Vi har altså plukket ut de åtte testene som - ifølge lesertallene - har vært aller mest populære det første halvåret i 2006. Nedenfor får du testene - i popularitetsrekkefølge - så da er det fritt valg fra øverste hylle:

Har du høy eller lav IQ?
Er du smartere enn naboen, kollegaen og sjefen? Denne testen har toppet listen, som den absolutt mest populære - selv on den ikke er helt fersk...

Hvor smart er du?
Her blir det enda flere IQ-spørsmål å bryne seg på. Kunne du blitt medlem av Mensa?

Matte på lærernivå
Kan du den matten som ditt barns lærer må gjennom for å få undervise? Og er dette alt for enkelt - eller litt for vanskelig?


Kan du fysikk?
Fysikk - er det mystikk - eller skjønner du godt alle formlene og tallene? Testen gir deg svaret.

Den store klesvasken
Kan du vaske klær, eller blander du babyblå og mørkeblå klær på 90 grader? Denne testen var faktisk svært populær - selv om man kanskje ikke skulle tro at klesvask kunne engasjere så mange :-)

Den store jobbtesten
Fra feriepenger til fripoliser: Hva vet du om arbeidslivets regler, rettigheter, krav og plikter?

Eksamen i bedøk
Glad i penger, og vil du gjerne ha enda mer? Da kan det være lurt å kunne noe bedøk. Står du, eller stryker du?

Kan du boligspråket?
Kan du tyde meglernes interne dialekt? Det kan være smart om du ikke skal bli lurt i dagens hete boligmarked.