De feteste mobilene

De er små, avanserte og sexy – og selvsagt er de dyre. Klarer du å motstå fristelsen? Her er prisene og tilgjengeligheten på toppmodellene til Ericsson og Nokia.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Er du lei av din gamle slepbare mobil? De nye modellene til Ericsson og Nokia ser unektelig fristende ut.

De er små, teknisk avanserte, enkle å bruke, og ikke minst fine å se på. Dessverre koster de gress også, men det hadde du kanskje regnet med?

Forsvinner fortere enn de kommer inn

Som om ikke dette er nok, er det også vanskelig å få tak i mobilene.

- De få modellene vi får inn, blir revet bort før vi får plassert dem i utstillingsvinduet, er gjennomgangstemaet fra butikkansatte vi har vært i kontakt med.

- Begge modellene går fort unna, men akkurat nå er det nok vanskeligst å få tak i T-68 fra Ericsson, sier Thor Bøe fra Spaceworld på Stovner.

Nokias nye lekkerbisken, Nokia 8310
Nokias nye lekkerbisken, Nokia 8310 Vis mer

Status

Nokia og Ericsson er som vanlig treige med å sende for mange telefoner ut i butikkene. Det gir de som har fått kloa i en av modellene en følelse av eksklusivitet, men er selvsagt ekstra irriterende for deg som ikke får tak i en.

For mobilselskapene er det imidlertid en god taktikk. På denne måten opprettholder de hypen rundt modellene helt fram til julerushet setter inn. Da tipper vi nemlig at butikkene har fulle hyller.

T68 har alt du kan drømme om - fargeskjerm, Bluetooth, GPRS og EMS.
T68 har alt du kan drømme om - fargeskjerm, Bluetooth, GPRS og EMS. Vis mer

Vi har sett på prisene, og tilgjengeligheten i seks nettbutikker, og i to butikkjeder. Resultatene finner du ved å trykke på lenkene øverst til høyre i artikkelen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trykk lenkene nedenfor for å lese mer om Dataredaksjonens vurdering av telefonene.

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

De feteste mobilene

  1. Ericsson T-68
  2. Nokia 8310