De beste utenlandske nettbutikkene

Skal julegavene rekke fram i tide bør du bestille nå. Men hvilke butikker er til å stole på? Det får du vite her!

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Har du lyst til å gjøre unna årets julehandel på nettet? Fordelene er mange, men det kan kanskje virke litt skremmende i begynnelsen.

For hvilke nettbutikker du skal velge, og hvilke du skal holde deg langt unna, er ofte vanskelig å bestemme seg for.

Løsningen er imidlertid nær.

Bizrate.com

Velg en butikk som sørger for at gavene rekker fram i tide!
Velg en butikk som sørger for at gavene rekker fram i tide! Vis mer

Bizrate.com tester nettbutikker hver eneste måned, og forteller deg blant annet hvor du får den beste servicen, de laveste prisene, og ikke minst hvilke butikker som klarer å levere varene i tide.

I tillegg til at Bizrate selv foretar stikkprøver av de enkelte nettbutikkene, er det kunder som deg og meg som står bak vurderingen av butikkene. Etter at kjøperne har handlet i en nettbutikk, fyller de nemlig ut en rapport om blant annet kundebehandling, pris og leveringstid. Rapporten sendes så til Bizrate og blir med i deres totalvurdering av nettbutikkens kvalitet.

Etter vår mening er det akkurat denne kombinasjonen av egenkontroll, og brukernes erfaringer, som gjør at Bizrates vurderinger er til å stole på.

Hva finner du på Bizrate?


Bizrate har delt opp nettbutikkene i ulike kategorier. Blant annet bokbutikker, film og musikk, samt leker og spill. Under hver eneste kategori, får du en rangering av de beste nettbutikkene, samt kommentarer om hva som er negativt og positivt i den butikken du er interessert i.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi har plukket ut fem butikker, som alle leverer til Norge, i tre av Bizrates kategorier. For å se hvilke nettbutikker Bizrate har kåret til de beste i sin klasse kan du trykke på lenkene øverst til høyre i artikkelen.