De beste farsdagsgavene

Førstkommende søndag er det farsdag, av vittige tunger også kalt butikkenes dag. Vi tipper du kommer til å kjøpe noe uansett. Her er gavetipsene.

[Ugjyldig objekt (NAV)]
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Spør du noen hva de egentlig mener om farsdagen kan du regne med at svaret blir noenlunde slik:

    Farsdag? Nei, det er bare noe handelsstanden har funnet på for å selge mer. Jeg bryr meg selvsagt ikke om slikt.
Tendensen er likevel klar: Uansett hvor kritisk man egentlig er til farsdagen, kommer de fleste til å gi en liten oppmerksomhet til far i huset. Frokost på senga er selvsagt obligatorisk, men her viser vi deg hva du bør gi, og hva du absolutt bør unngå.

Gutter er gutter. Alltid.

De enkle utgangspunktene må aldri glemmes:

  • Den eneste forskjellen mellom gutter og menn er prisen på leketøyet. Selv om ikke alle voksne menn vil innrømme det, er trangen til å leke tilnærmet altoppslukende. Det er derfor tekniske duppeditter er en sikker vinner år etter år.
  • De pakkene som er verdt å få, er nesten uten unntak harde. Myke pakker godtas kun dersom innholdet er eksklusivt, spesielt eller unikt.

Hva skal du IKKE gi?

Det er kun meget veloppdragne (eller sterkt kuede) menn som klarer å lire av seg en overbevisende "tusen takk" om farsdagsgaven består av slips, sokker eller billig undertøy. De fleste menn kommer heller ikke til å bli overbegeistret for en blomsterbukett. Her hjelper det altså ikke med langstilkede røde roser.

Moralen er altså enkel: Hold deg unna disse alternativene.

Men hva bør du egentlig gi eller kjøpe? Vi tipper at de beste alternativene er helt gratis, men har du spanderbuksene på vil du raskt oppdage at det ikke er noen øvre grense.

Trykk her eller på lenkene til høyre for å se våre farsdagstips.