De 30 beste økonomitipsene

Vi utvider vår liste med smarte økonomitips. Nå får du hele 30 råd for hvordan du får pengene til å løpe inn i lommeboken din.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Gode råd er billige

For noen uker siden lanserte vi de 20 beste økonomitipsene - som skulle hjelpe deg med kloke og kronegivende beslutninger.

Nå har vi utvidet tipsrekken, slik at den inneholder hele 30 tips som kan gi deg en sunnere og sterkere privatøkonomi. Kanskje du til og med plutselig får råd til noe du alltid har ønsket deg?

Trykk her for å få de 30 beste økonomirådene.

Vi har lagt til de 10 nyeste tipsene først i artikkelserien.

Ikke for milliardærer?

Er du milliardær eller mangemillionær, trenger du sannsynligvis ikke å tenke på hvor mange tusenlapper kontoen din tappes for hver dag, og DinSides tips og råd om sparing kan kanskje synes uvesentlige. På den annen side: Det er kanskje en grunn til at du ble rik - eller har klart å holde deg rik?

Likevel er disse tipsene kanskje ekstra nyttige om du er du av den typen som skulle ønske du hadde litt mer å rutte med i det daglige.

Få mer penger i sparegrisen! Illustrasjon: Per Ervland. Vis mer


Er det noen av tipsene som er lite relevante for deg, ja, da er det bare å hoppe raskt videre til neste tips. Her er noe for enhver lommebok.

Spar smart

Å spare smart, handler ikke om å spare på alt. Det lureste er å spare der man merker det minst. Derfor oppfordrer vi selvsagt ikke til å spise på Burger King, når du egentlig har bestemt deg for en tur på Bagatelle.

Poenget er at mange små beløp spart, kan gi ett stort. Og løper det helt unødvendige penger ut av lommeboken din, kan det kanskje være en del spart på bare å tenke smart? Uten at det overhodet gjør vondt.

Her er 30 sparetips vi håper kan gi deg inspirasjon til å få mer ut av de pengene du har:

Sjekk rådene som kan gjøre deg rik.