Damenes juledrømmer

Vil du glede en dame med D? Da er stikkordene velvære, luksus og skjønnhet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tenk på det: Det mest sannsynlige er at du i år skal glede en hardt arbeidende hverdagsheltinne. Hennes hverdag står i grell kontrast til livet som skildres på filmlerretet, og i de kulørte ukebladene.

image: Damenes juledrømmer


Men nettopp din julegave kan bringe henne ett skritt nærmere drømmen om evig luksus.

En moderne kvinne av i dag tjener sin egen lønn. Og siden hun ikke er i økonomisk nød, er det ikke de myke og fornuftige gavene som frembringer de store gledesutbruddene ved juletreet.


Unntaket er selvsagt hvis hun er av de som i tidsklemma ikke kommer seg i butikkene lenge nok til å skaffe seg strømper uten hull og erstatning for den ti år gamle toalettvesken. Er det denne slags kvinne du skal oppmuntre, holder det å notere slitasjeskader ved hennes nåværende garderobe, og kjøpe inn erstatninger. Du vil få henrykte hvin når hun åpner pakken med en ten-pack med nylonstrømper.

Sikker?

Likevel. Du skal være ganske så sikker i din sak før du gir en kvinne såpass hverdagslige gleder på selveste julaften. Det tryggeste er å satse på at hun er som kvinner flest, og drømmer om et liv i velvære og estetikk.

Trykk på lenkene til høyre for å se våre julegavetips til en dame med D.

Er du av den mer vågale sorten?
Da er også de sexy julegavene et godt alternativ. Trykk her for å se gavene som er populære både å få og gi, men som sjelden havner under juletreet.

Leter du etter guttas julegaveønsker?

De perfekte gavene for materialistiske gutter finner du her.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!