DAG 4: Fettkampen fortsetter

MAT: Operasjon vaskebrett er inne i dag fire. Men hvordan går det egentlig med deltagerne? Her kan du lese om våre erfaringer.

[Ugjyldig objekt (NAV)]
[Ugjyldig objekt (NAV28647)]

Deltagerne er fremdeles ved godt mot, men ulike framgangsmåter gir også ulike erfaringer.

En ting er i hvert fall sikkert, vi kurgutta er ganske så misunnelige på de som spiser vanlig sunn mat.

Foreløpig vektnedgang:

 • Tom Sundvold, startet på 100 kg, dag 4 = 99. Sitat: Ikke øl, ikke drink, ikke konjakk eller junkfood. Nå vet jeg hvordan man har det i helvete.
 • Morten Hem startet på 107.1, dag 4 = 107, dvs. ned 100 gram
 • Bjørn Eirik Loftås startet på 100 kg, dag 4 = 99. Statusrapport: Sulten.
 • Erik Andersen startet på 115,2, dag 4 = 113,2. Sitat: I kveld viste vekten 113,2. Jeg jobbet på lørdag og hadde med meg to poser, det var ikke nok. Problemet er at det ikke bare er å stikke innom nærmeste bensinstasjon og bestille en pose Nutrilett med jordbærsmak. Irriterende.

  Middagen bestod av en Nutrilett bar. Den var utrolig velsmakende etter tre dager på pulver.

  Slappheten kom for alvor på lørdag. Omtrent som når du har gått et døgn uten søvn. Tretthetsfølelsen er borte, men kroppen blir veldig slapp. Jeg merker også at forbrenningen er
  redusert siden jeg fryser lettere.

  Sitat: Jeg føler meg omtrent som om da jeg var i militæret. Jeg vil ikke være der, men jeg gjør som jeg får beskjed om.

 • Øyvind Paulsen startet på 92 kg, dag 4= 90. Statusrapport: Begynner å bli desperat.
Nedenfor følger rapport 1 fra den ene Herbalife deltageren Bjørn Eirik og Nutrilettgutten Erik Andersen, trykk på lenkene øverst til høyre for å lese om de andres dyrekjøpte erfaringer.

Trykk her for å se bilde av deltagerne og stem på din favoritt!

Herbalife & vanlig middag: Rapport fra Bjørn Eirik

Jeg begynner å lure på om jeg valgte feil taktikk...

Spiste trekvart grandiosa til middag i går, og en kebab på fredagen. Har vært litt småslapp, og kroppen virker ganske så misfornøyd.

Er for øyeblikket en sulten slanker, og håper det bedrer seg etterhvert.

Kun Nutrilett: Rapport fra Erik Andersen

Etter halvannet døgn med kun Nutrilett og vann som næring, begynner jeg virkelig å se frem til neste torsdag da jeg skal begynne å spise en "normal sunn middag" sammen med posene.

Torsdag ettermiddag var jeg ute og handlet. Jeg kjøpte to flasker vann, to liter lettmelk og en flaske sukkerfri saft. Pris kr. 57,50.

En rimelige handletur med andre ord.

Verre var det at den aktuelle Rimi-butikken har felles inngang med den lokale McDonalds... Jeg stod likevel i mot fristelsen til en eller fem ti-kroners cheeseburgere.

Forberedelser

Kvelden før kuren startet, benyttet jeg anledningen til å tømme kjøleskapet. Jeg måtte jo spise opp den maten som gikk ut på dato i løpet av de neste seks ukene:-)

Det var nok en sterkt medvirkende årsak til at jeg ikke merket noen sultfølelse den første halve dagen.

Og det smaker: Pappmache

Jeg spiser/drikker en pose Nutrilett annenhver time gjennom dagen (10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 og 20:00). Klokken 13:45 dag 1 meldte sultfølelsen seg.

Heldigvis var det bare et kvarter til neste pose. Problemet er at posene med sjokoladesmak ikke smaker sjokolade, men heller pappmache. Ikke det at jeg noen gang har smakt pappmache, men jeg innbiller meg at det er slik det smaker.

Heldigvis er varianten med jordbærsmak litt bedre. Håper den smaker like godt om en uke.

Det er ut på kvelden at sultfølelsen blir sterkest. Det hjalp heller ikke at det første jeg så da jeg slo på TVen, var noen som stekte egg og bacon. Altså ingen TV.

Den andre dagen (fredag) starter bra. Jeg bli nå sulten ca. en halvtime før neste pose. Jeg prøver å drikke nok vann, men det er ikke akkurat min favorittdrikk, så jeg kommer til å blande inn sukkerfri saft i tillegg.