CyberCity med nye "fastpris"-abonnementer

Om du bruker internett nøyaktig en time pr. dag, eller nøyaktig to timer pr. dag, er de nye tilbudene til CyberCity de billigste i markedet.

Da vi for en tid tilbake skrev om CyberCitys abonnement hvor man kunne være oppkoblet mot internett så mye man ville mot en fast månedsavgift, fikk vi en del tilbakemeldinger fra misfornøyde kunder av selskapet. For det første gjaldt ikke tilbudet over hele landet. For det andre hadde mange brukere store tekniske problemer med tjenesten.

CyberCity kunne den gangen faktisk ikke svare konkret på hvor i Norge tilbudet gjaldt. Om du oppga et telefonnummer, kunne man svare på om tilbudet ikke gjaldt.

Nå bedyrer selskapet at det har installert mye ny maskinvare, og at de tekniske problemene man hadde for et par måneder siden er overvunnet. Man lanserer også to nye tilbud som er meget interessante for noen av oss.

Billigst på én times surfing pr. dag

CyberCitys FastPris60, FastPris120 og FastPris 480 er tre abonnementer hvor du betaler en fast pris og deretter kan være oppkoblet i henholdsvis én, to eller åtte timer hver dag uten noen ytterligere betaling.

Det er ingen innmeldingsavgift, men en månedsavgift på henholdsvis 145, 245 eller 595 kroner.

Det er ingen oppkoblingsavgift i den tiden du har forhåndsbetalt for. Om du surfer kortere tid enn én time en dag, kan du ikke overføre ubrukt tid til en annen dag. Om du surfer mer enn én time, betaler du 12 øre minuttet for overtiden, uansett når på døgnet det er, om det er i helgen eller på en hverdag. I "overtiden" betales det også 45 øre pr. oppkobling.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Når vi sammenholder disse prisene med prisene i vår Surfekalkulator, ser vi at CyberCity vil være billigst for nøyaktig én times daglig surfing og for nøyaktig to timers daglig surfing.

Problemet er at det ikke er noen som har et slikt bruksmønster. Det vil alltid være dager du ikke er på nettet. Disse dagene er mistet for alltid. Det vil også være dager du sitter mer enn den forhåndsbetalte tiden.

Surfekalkulatoren er basert på et gjennomsnittlig bruksmønster. Denne modellen er ikke hensiktsmessig når man har med abonnementer som dette å gjøre, hvor ubenyttet, forhåndsbetalt surfetid ikke kan overføres til en annen dag. Vi har derfor laget en egen kalkulator for disse abonnementene. Prøv den, og sammenlikn med resultatene fra Surfekalkulatoren.

Er CyberCity noe for deg?

  Ikke på nettet dager/måned  
  1/2 brukstime dager/måned  
  1 brukstime dager/måned  
  1 1/2 brukstime dager/måned  
  2 bruktimer dager/måned  
  2 1/2 brukstime dager/måned  
  3 bruktimer dager/måned  
  3 1/2 brukstime dager/måned  
  4 brukstimer dager/måned  
  5 brukstimer dager/måned  
  6 brukstimer dager/måned  
  7 brukstimer dager/måned  
  8 brukstimer dager/måned  
  9 brukstimer dager/måned  
  10 brukstimer dager/måned  
       
 
   
       

Beregningene er laget etter beste evne, men kan inneholde feil. Økonomiske beslutninger bør bygge også på andre kilder. Kalkulatoren er skrevet i Javascript. Ved feil, send en mail til DinSide.