Clas Ohlson har Norges beste nettbutikk, ifølge fersk kåring gjennomført av Posten og Bring. Foto: Clas Ohlson
Clas Ohlson har Norges beste nettbutikk, ifølge fersk kåring gjennomført av Posten og Bring. Foto: Clas Ohlson Vis mer

Clas Ohlson er best på nett

Kåret til Årets nettbutikk i 2012.

Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med egne netthandelsdager deler Posten og Bring hvert år ut prisen for beste nettbutikk.

I år var det Clas Ohlson som stakk av med seieren, foran Platekompaniet.no og Handysize.no.

Se også hva vi synes om den nye Clas Ohlson-katalogen

Derfor er Clasohlson.no best

<strong><b>Årets nykommer:</strong></b> Shavecare.no Foto: Shavecare.no
Årets nykommer: Shavecare.no Foto: Shavecare.no Vis mer


En egen jury har sett nærmere på blant annet nettbutikkenes kjøpsprosess, kundeservice og brukervennlighet, hvor altså Clasohlson.no går helt til topps. Tidligere vinnere av prisen er Ipet.no, Stormberg.no og Elkjøp.no.

– I nettbutikken har Clas Ohlson klart å overføre sin ekspertise på nyttige hverdagsprodukter siden 1918 over i det digitale århundret. Nettbutikken strømmer over av smarte dingser, og den er gjennomført profesjonell med et ryddig og rikt vareutvalg, sier Tore K. Nilsen i Posten Norge om prisvinneren.

Posten påpeker at netthandel er i ferd med å utkonkurrere butikkene på service, og at vinnerne under årets kåring har forstått hva god service innebærer. I år var det Tretti.no som fikk årets innovasjonspris, mens Shavecare.no ble årets nykommer.

– Alle de tre vinnerne viser at de tar kundens behov på alvor, og gjør hverdagen enklere, sier konserndirektør Tore K. Nilsen.

Tretti.no får skryt for å ha tatt kundeservice til et nytt nivå ved blant annet å utvikle en spesielt god søkegenerator for sine kunder, mens Shavecare.no er et konsept som gir menn en plass i et mylder av kvinneprodukter på nettet.

Les også: Sier nei til billig fraktmetode fra USA

Andre populære nettbutikker

Nordmenn er ivrige nettkunder, og i snitt gjennomfører netthandlende nordmenn 2,6 kjøp hver måned, ifølge undersøkelsen Nordic e-commerce 2012 fra juli i år.

Denne viste og at nordmenn aller helst handler reiser på nett.

I undersøkelsen fra i sommer var det Komplett.no, Cdon.no og Finn.no norske netthandlere foretrakk av de norske nettstedene, mens Amazon.co.uk, Ebay.com og Play.com ble rangert øverst blant utenlandske nettbutikker.

Les også: Nå har Play.com endret fraktrutinene - det kan bli dyrt for deg!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer