Cell Network (tidl. New Media Science)

Cell Network (det nye navnet til de fusjonerte selskapene New Media Science, Linne Group og Cell Consulting Group) arbeider med eBusiness-prosjekter – strategi, prosjekt­ledelse, design, implementering og systemintegrasjon. Internett og webteknologi sentralt.

Publisert

Profil: Goder etter stillingsnivå og ansiennitet. Firmaet skal opptre ryddig, engasjert og sexy (innovative).

Arbeidstid: Kjernetid mellom 9 og 15 med flexitid. Muligheter for avspasering, men "stor arbeidsmengde har gjort avspasering vanskelig".

Permisjonsordninger: Dekker mer enn 6 x G ved svangerskap etter stillingsnivå og ansiennitet. Også pappapermisjon etter vanlige regler. De ansatte kan bruke et gitt antall timer av arbeidstida til kurs og videreutdanning årlig. Permisjon gis også ved ønske, særlig til de som har jobbet mye i perioder. Ønskelig med permisjoner under en måned og over seks måneder.

Ferie: 4 uker.

Lønn: Individuelle lønnsordninger med opsjoner. Lønnsbonuser gis til ansatte på de to øverste nivåene, mens ansatte på laveste nivå får betalt for overtida.
Arbeidsdeling: Organisasjonen er delt i fire "familier" (avdelinger). De ansatte fordelt over tre nivåer.

Hjemmearbeid: De ansatte kan jobbe hjemme om lag en dag per uke. Vurderes i hvert enkelt tilfelle.

Frynsegoder: Telefon, abonnementer og bedriftshelsetjeneste, men ikke bil. Dekningsbeløpet varierer etter stillingsnivå.

Kontororganisering: "Familiene" sitter sammen i kontorlandskaper med glassvegger. Innenfor hver familie sitter de sammen med sine fagkolleger.

Pensjonsordninger: Ingen pensjonsordning utover lovpålagt ulykkes- og skadeforsikring.

Kontraktsvilkår: Både prøve- og oppsigelsestida er tre måneder. Karantene på "en viss tid" før man kan gå over til kunder og samarbeidspartnere.

Fagorganisering: Ingen av de ansatte er fagorganiserte.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer