Bytt startside med Internet Explorer 4

Det tar ca. ti sekunder å bytte hjemmeside/startside. Dermed vil Microsoft Internet Explorer 4 vise den siden DU vil se når du starter nettleseren, ikke den siden internettleverandøren din gjerne vil lede deg til.

1) Først trykker du på "View" øverst i menylinjen til Microsoft Internet Explorer ("Vis" i den norske versjonen). Du kan klappe sammen menylinjene i Explorer så de tar mindre plass (ved å velge de forskjellige "Toolbars"/"Verktøylinjer" under "View"/"Vis"-menyen). Det er å anbefale: Når du først laster ned sider fra internett, vil du jo se så mye som mulig av dem.

Men den øverste, smale menylinjen vil alltid ligge der. Klikk på "View", så kommer det frem en rullegardinmeny.

2) Så klikker du på "Internet Options" (eller "Alternativer" i den norske versjonen). Dette valget bringer deg til en lang rekke innstillinger du kan gjøre på nettleseren din. Du får nå opp et skjema som ser ut som en bunke arkivkort som er lagt oppå hverandre. En flik stikker opp på toppen av hvert kort.

3) Så trykker du på ordet "General" ("Navigasjon" i den norske versjonen).  Du får nå se en side i skjemaet som er delt i tre horisontale rektangler. Det øverste rektanglet bærer tittelen "Home page". Du er fremme.

4) Så skriver du inn adressen til din nye startside. Du kan naturligvis velge hvilken som helst adresse på internett, men husk å få med http:// i begynnelsen av adressen. Om du ønsker å bruke DinSide som startside, så kopiér denne adressen inn i innfyllingsruten:

http://www.dinside.no