Bør DU bytte bank?

Antallet banker er så stort og tilbudene så varierte og sammensatte at det er svært tidkrevende å sammenlikne banker. Men fem verktøy på DinSide Økonomi gjør jobben lett for deg...

Gir banken deg den boliglånsrenten du fortjener? Hva med innskuddsrenten? Og vil det lønne seg for deg å bruke en Internettbank i en annen bank enn den du har nå?

For at du skal slippe å bruke dager og uker på prisinnhenting og kompliserte beregninger, har vi gjort jobben for deg. Bare klikk, len deg tilbake, og få de svarene du trenger...

Boliglånskalkulatoren (java)


Boliglånskalkulatoren kalles av datafolk for en java-applikasjon. Den tar noen sekunder å få opp på skjermen, men når den først er oppe tar det bare sekunder å sammenligne dine lånebetingelser mot 118 andre norske banker. Kalkulatoren lar deg leke med følgende tallstørrelser: Lånebeløp, nedbetalingstid, antall terminer (betaler du hver måned eller hvert kvartal), rente og terminbeløp. Etter at du har tastet inn dine opplysninger gir kalkulatoren i løpet av sekunder en liste over alternative banker med bedre betingelser enn de du har i dag. Den beregner samtidig hvor mye du sparer hver måned på å bytte bank.

Banksparingskalkulatoren (java)


Banksparingskalkulatoren regner ut hva dine sparepenger blir til i de samme 118 bankene. Også her får du øyeblikkelig opp en liste over banker som er bedre enn den du er kunde hos i dag. Sjekk selv!

Nettbankkalkulatoren (javascript)


Nettbankkalkulatoren inneholder prisene for å benytte internettbank hos 118 norske banker (pr. 21. mai 1999). Hvilken bank som er billigst for deg, kommer an på etableringsgebyr, årsgebyr, pris for kodekort, pris for betaling av giroer med og uten KID-kode (kundeidentifikasjonsnummer), antall ganger du vil se oversikten over de siste bevegelser på konto og antall ganger du bruker nettbanken. Siden alle internettbankene krever at du overfører lønnskontoen din til dem, spiller også innskuddsrenten en rolle. Den tar også kalkulatoren hensyn til.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prislister

Ønsker du ikke å benytte kalkulatorene kan du gå direkte til våre prislister. I samarbeid med Norsk Familieøkonomi gir vi deg oppdaterte låne- og innskuddsrenter i de samme 118 bankene.

Prisliste boliglånsrenter

Prisliste innskuddsrenter