Boots til Norge i 2008

Alliance-apotekene lanserer det britiske helse- og skjønnhetsmerket Boots neste år.

Publisert
Sist oppdatert

Amerika, Kuwait, Dubai - og nå snart også i Norge.

Boots ekspanderer, og nå står Norge for tur. Alliance-apotekene lanserer egenpleie- og kosmetikkmerker fra helsegiganten neste år.

Billig er bra: Spar penger, bli like pen.

One-stop-shop

Det er nok mange som drar kjensel på merkenavnet Boots, etter besøk i Storbritannia.

Det er omtrent 1.500 utsalgssteder i Storbritannia, felles for dem alle er at de har en chemist, en apotekdel, men ellers varierer de fra små helseutsalg, til fleretasjes utsalg der en får kjøpt alt fra sandwicher til paraplyer, barbermaskiner, medisin og parfyme.

<strong>Boots' Expert-serie:</strong> Gjør det som står på pakken. <i>Foto: Elisabeth Dalseg</i>
Boots' Expert-serie: Gjør det som står på pakken. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer


Hvilken variant vi får se i Norge er ennå ikke klart, men at det blir en apotekdel, ligger i kortene, siden det er Alliance-apotekene som står bak.

- I første omgang lanserer vi nå Boots egne egenpleiemerker, sier Vibeke Hoff Norbye fra Alliance-apotekene til DinSide.no. Hun forteller at det jobbes aktivt med å spikre konseptet.

Rimelig

Prismessig ligger Boots hakket under de fleste rimelige konkurrentene, og under halv pris av de mer kjente merkevarene - i Storbritannia. De norske prisene er ennå ikke fastsatt, men DinSide vil selvsagt komme tilbake med mer, dersom det skulle vise seg at du har sjansen til å gjøre et kupp.

Da Boots' globale opplæringsansvarlige Claire Street gjestet Oslo i går for å presentere produkter, merket vi oss særlig ved Expert-serien, som utseendemessig kan minne om norske dagligvarekjeders egne merker.

Alle produktene er utviklet etter forespørsler fra forbrukerne, og de skal, rett og slett, gjøre det som står på pakken.

Syke apotekpriser

I tillegg til Expert-serien kommer solkremmerket Soltan, naturlige Botanics, kroppspleieserien Mediterranean - samt No7-serien, markedsledende i Storbritannia på hudpleie og kosmetikk. No7-produktene har tidligere vært å få kjøpt gjennom SparKjøp, både i butikk og på nett, og produktene vil være å finne der en tid fremover, før det skal fases ut i forbindelse med at Alliance-apotekene tar over.

Claire Streets har opplæring for ansatte i nye Boots-utsalg i hele verden, og nå har altså turen kommet til Norge. Her foran Storbritannias mestselgende hudpleie- og sminkeserie: No 7; et rimelig alternativ til dyre merkevarer. <i>Foto: Elisabeth Dalseg</i><br />
Claire Streets har opplæring for ansatte i nye Boots-utsalg i hele verden, og nå har altså turen kommet til Norge. Her foran Storbritannias mestselgende hudpleie- og sminkeserie: No 7; et rimelig alternativ til dyre merkevarer. Foto: Elisabeth Dalseg
Vis merVi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer