Blir det nachspiel?

Nå har vi prøvd både restaurant og bar med lite hell. Vi må nok gå hardere til verks, så vi prøver oss nå på nattklubben Metro.

Etter vårt besøk på Ludvig Bar er vi innom Kontoret, Dickens, Dyvekes Vinkjeller, Banco Rotto og et par barer nede på bryggen uten at det gir noen resultater. Derfor går vi nå på Metro.

Klokken har allerede passert midnatt og vi begynner å bli ganske desperate etter denne mannen som vi nå har lett etter de siste dagene.

Det er jo ikke noe ukjent fenomen at det er mange desperate herrer på nattklubb like før stengetid, men vi håper nå at noen av disse er i vår målgruppe og samtidig viser sin interesse.

Bergens svar på Tom Cruise Vis mer

Coctails and Dreams

Vi sitter med hver vår drink i baren, og det tar ikke lange stunden før vi blir omringet av mange rare vesener.

Noen snakker høylydt om hvor mye kapital de skal svi av i løpet av kvelden, mens andre forsøker seg på mer diskret tilnærmelser. Det er nå en gang slik at de som snakker høyest om sin formue er de som har minst å skryte av, så særlig imponert blir vi vel ikke.

En vi raskt legger merke til er bartenderen. Selv om hans utseende i seg selv er nok til å påkalle vår oppmerksomhet, er det hans ferdigheter vi blir mest imponert over. Vi har faktisk ikke sett noe liknende siden vi så Tom Cruise sjonglere flaskene i filmen Coctail.

Falske Bergensere

Kan vi få sjekke ligningene deres? Vis mer

Etter å ha blitt kurtisert i mange forskjellige varianter, velger vi selv å gå bort til to karer som ser både velkledde og sympatiske ut. Uansett hvor hyggelige de er finner raskt ut at de ikke er så veldig rike, og ikke er de av Hanseaterslekt heller. Tommy og Bjørn Erik er også bare på gjennomreise.

Nachspiel

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Vi må fremdeles betale for våre impulskjøp og selv bære egne handleposer, men vi gir ikke slipp på tanken om denne fantastiske mannen. Følg med i neste runde.

Lurer du fortsatt på om det ble noe nachspiel?

Det ble det...